09 / 05 / 2024

Rönesans Tower açılış

Rönesans Tower açılış

Rönesans Tower projesinde mevcut olan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. Projede manzaralı ve kat bahçeli ofisler yer alıyor. Rönesans Tower çok yakında açılıyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

Türk-İş resmen duyurdu: Açlık sınırı asgari ücreti solladı

Ekonomik kriz, hayat pahalılığı vatandaşların cebini bükerken Türk-İş, 2022 yılı Ağustos ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırı verilerini duyurdu. Açlık sınırı bin 390 lira ile yeni asgari ücrete fark atarak 6 bin 890 olarak kaydedildi. Yoksulluk sınırı ise 22 bin 442 lira ile rekor kırdı.

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Rönesans Holding'in kredi notu revize edildi!

Rönesans Holding A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notuyla ilgili açıklama yaptı. 

Rönesans'ın 200 milyon TL'lik tahvilin 6. kupon ödemesi tamam!

Rönesans Holding A.Ş.'nin 200 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen kuponlu tahvilinin 6. kupon ödemesi gerçekleşti...

Rönesans'ın 170 milyon TL'lik tahvilin 7. kupon ödemesi tamam!

Rönesans Holding A.Ş.'nin 170 milyon TL nominal tutarlı, 728 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen kuponlu tahvilinin 7. kupon ödemesi gerçekleşti...

Rönesans Tower açılış Haberi

Rönesans Tower açılış

Rönesans Tower çok yakında açılıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje Kadıköy ilçesine bağlı Kozyatağı bölgesinde inşa ediliyor.


43 bin metrekaresinin kiralanabilir alana ayrıldığı Rönesans Tower projesinde yer alan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor.


Rönesans Tower projesinin tasarımı FXFOWLE Architects tarafından gerçekleştiriliyor. Proje Türkiye'nin ilk LEED Platinum Adayı Kulesi olma özelliğine sahip.


Manzaralı ve kat bahçeli ofislere yer verilen Rönesans Tower projesinde yüzde 85'e varan kat verimliliği sunuluyor. Projede tavan yüksekliği brüt 4 metre olarak tasarlandı.


Rönesans Tower satış ofisi

Telefon: 0850 433 13 13

Web Adresi: http://www.rgy.com.tr/

Esra Nur...