05 / 05 / 2024

Rönesans Tower ulaşım bilgileri

Rönesans Tower ulaşım bilgileri

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Kozyatağı bölgesinde hayata geçirilen Rönesans Tower projesi, ofis projesi olarak inşa ediliyor. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor...

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Rönesans Tower ulaşım bilgileri Haberi

Rönesans Tower ulaşım bilgileri

İçerisinde A+ sınıf ofislerin yer aldığı Rönesans Tower projesi toplam 43 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Ofis satışlarına devam edilen Kozyatağı Rönesans Tower projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Kozyatağı bölgesinde inşa ediliyor.


Türkiye'nin ilk LEED Platinum Adayı Kulesi olma özelliğine sahip Rönesans Tower Residence'ın tek katında yer alan ofislerin alanları  250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. 


Tasarımı FXFOWLE Architects tarafından gerçekleştirilen Rönesans Gayrimenkul Rönesans Tower projesinde manzaralı ve kat bahçeli ofisler bulunuyor. 


Rönesans Tower satış ofisi

Telefon: 0850 433 13 13

Web Adresi: http://www.rgy.com.tr/

Merve...