10 / 05 / 2024

rota ofis ne zaman teslim

rota ofis ne zaman teslim

Rota Ofis ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Halkalı Rota Ofis projesi, 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkandan meydana geliyor.

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

Altında rota yeniden mi oluşturuluyor? Altın 2 bin doları ne zaman aşacak? İşte uzmanların tahminleri…

ABD’de başlayan bankacılık krizinin ardından piyasalarda yaşanan panik havası ile birlikte altına olan talep arttı. Bankacılık krizinin başlangıcından bugüne geçen 11 günlük süreçte ons altın yüzde 8 oranında değer kazandı. Peki, önümüzdeki süreçte altın nasıl bir rota izleyecek?

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Colliers Türkiye 2019 1. Çeyrek 2019 İstanbul Ofis Piyasası raporunu yayınladı. Peki İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Rota Aydınoğlu ne zaman teslim?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Rota Aydınoğlu projesi sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alıyor. Peki Rota Aydınoğlu ne zaman teslim edilecek?

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

rota ofis ne zaman teslim Haberi

rota ofis ne zaman teslim


Rota Ofis projesi Mert Döküm İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede 84 adet home ofis, 6 adet ofis ve 56 adet dükkan bulunuyor.


Rota Ofis ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor.  Rota Ofis ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce proje hakkında bilgi verelim.


1 oda 2 salon ve 2 oda 1 salon ofis tiplerinin yer aldığı Rota Ofis İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da yer alıyor.


Mert Döküm İnşaat Rota Office fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Rota Office ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Rota Office Atakent ne zaman teslim?

Rota Ofis ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı sonunda yanıtını verebiliriz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Rota Office satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Mert Döküm İnşaat Rota Office nerede,...