26 / 07 / 2024

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Haluk Dede tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir inşaatın yolu çelik yapılardan geçiyor!

Sürdürülebilirliğin önem kazanmasıyla birlikte dünyada çelik yapılara talep arttı. Sürdürülebilir inşaatın yolu ise modüler çelik yapılardan geçiyor.

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi, tek seferde 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi ve aynı zamanda Türk kahvesi ile sütlü içecek hazırlama özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor.

5 içecek tek makinede! Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi kaç TL? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi, isteyene kahve, isteyene de çay yapar. Filtre kahvenizi demlerken, 5 fincan çay veya 5 fincan köz tadında Türk kahvesi pişirip, nefis sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz.

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Haluk Dede tarafından kuruldu.

Rota Plus Modüler Bölme Duvar Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin Amaç ve Konusu Başlıca Şunlardır: 1- Cam, alüminyum, ahşap, plastik, metal, galvanizden oluşan modüllerle her türlü duvar böle sistemleri yapmak, almak, satmak, ithali ve ihracını yapmak, 2- Her türlü yapı ve inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 3- Her türlü yapı malzemeleri alımı satımı yapmak, bu işle ilgili işyerleri açmak ve çalıştırmak, 4- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...