15 / 05 / 2024

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat iletişim

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat iletişim

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yılmaz tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Futures İnvestment Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futures İnvestment Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Gülçin Acısu tarafından kuruldu.

Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Orhangazi Dıstrıct Investment Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hebip tarafından kuruldu.

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Sarshar Namın, Javad Sohrabı, Saeıd Ghanbarı, Saeıd S.Varnoosfadranı ve Yasın Shahveırdı ortaklığında kuruldu.

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yılmaz tarafından kuruldu.

Mab Investment Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Investment Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Beğen tarafından kuruldu.

Kbm İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kbm İnvestment Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Mohamed A.Al-Attıyah tarafından kuruldu.

Akdem Investment İnşaat Gayrimenkul Madencilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akdem Investment İnşaat Gayrimenkul Madencilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Heybet Demir ve M.Khudair Abbas Abbas ortaklığında kuruldu.

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Internatıonal Investment Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Dolma tarafından kuruldu. 

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat iletişim Haberi

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat iletişim

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yılmaz tarafından kuruldu.

Rowla Investment Turizm Ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...