27 / 05 / 2024

roya yapı sancaktepe

roya yapı sancaktepe

Roya Yapı 2018 yılında üzerinde Sancaktepe Kipa'nın bulunduğu 20 dönümlük ve büyük bir kısmı kendine ait olan arazide 400 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Sancaktepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Hilal Mahallesi, 1724 Parsel, 902 Ada 1-2 Parseller Ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Sancaktepe'deki bazı riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Mer'i Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ve Kuzey Marmara Sultanbeyli Sancaktepe Geçişi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi rezerv yapı alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1752 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Sur Yapı Sancaktepe konum!

Sur Yapı Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Sur Yapı Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat!

Sur Yapı Sancaktepe projesi ön satışa çıktı. Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe güncel fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Sur Yapı Sancaktepe fiyat!

Sur Yapı Sancaktepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Sancaktepe fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede?

Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. işte Sur Yapı Sancaktepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

roya yapı sancaktepe Haberi

roya yapı sancaktepe

Roya Yapı 2018 yılında üzerinde Sancaktepe Kipa'nın bulunduğu 20 dönümlük ve büyük bir kısmı kendine ait olan arazide 400 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor.

Roya Yapı'nın Sancaktepe'de planladığı Roya Roza projesi toplamda 500 adet daireden meydana gelecek. Roya Roza projesi için detaylar henüz netleşmedi. 

Sancaktepe Roya Roza projesinde; pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunacak.


Roya Roza görselleri:


Roya Roza adres: Emek Mahallesi, Namık Kemal Cd., 34785 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul, Türkiye

Roya Roza iletişim:
Web: royayapi.com.tr
Tel: 0216 416 76 92

Öznur YASLI /...