05 / 05 / 2024

Royal Halı üretim hattı

Royal Halı üretim hattı

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda aypılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı.

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Royal Tobacco Tire'ye 44 milyon liralık sigara fabrikası kuracak!

Royal Tobacco firması, 44 milyon liraya malolacak sigara fabrikası için Tire Organize Sanayi Bölgesi'ni (TOSBİ) seçti. Bölge içinde yaklaşık 125 bin metrekarelik alanda üretim yapacak olan firma, 450 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

Royal Garden yeni ürünleriyle 38. Yapı Fuarı’na katıldı!

Bahçe mobilyalarında estetik ve üretim kalitesiyle fark yaratan Royal Garden, yeni ürünleriyle Yapı Fuarı’nda yer aldı. RoyalGarden, Yapı Fuarı’nda yeni ürün gruplarından Moonlight Salıncak’ı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Royal Halı'ya yeni ödül!

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı.

Kaşmir Halı her ülkeye özel üretim yapıyor!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı halı üretimiyle tüketicinin beğenisini kazanan ve dünyanın birçok ülkesinin tercih edilen markalarından Gülsan Holding'in markası Kaşmir Halı, her ülkeye özel üretim yaparak, satışlardan ihracatın aldığı payı artırmaya odakland

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Menderes Türel: Finike Hal Projesi’nin temeli atılacak!

Antalya Toptancı Hali'nde örtü altı üretim sezonunun başlaması, ilk kez kutlandı. Törende konuşan Başkan Menderes Türel, hal alanının 100 dönüm daha genişletilerek 350 dönüme çıkacağını kaydetti.

Royal Halı üretim hattı Haberi

Royal Halı üretim hattı

Royal Halı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ortaklığımız artan talebi karşılamak ve ürün çeşitliliğini arttırmak amacıyla iki adet yeni üretim hattı satın almıştır. Bu üretim hatlarında Polyester ve Polyamid ipliği üretilecek olup, polyester üretim hattının yatırım tutarı 3.8 Milyon Avro, Polyamid üretim hattının yatırım tutarı ise 3.5 Milyon Avro'dur. Toplam 7.3 Milyon Avro tutarındaki yatırımın 5.4 Milyon Avro'su Türk Eximbank, 1.9 Milyon Avro'su ise Leasing yolu ile karşılanmıştır. Eximbank'tan kullanılan kredinin vadesi 7 yıl olup ilk iki yılı geri ödemesizdir. Yatırımlar toplam iplik üretim kapasitesini %20 oranında arttıracak olup Eylül ayından itibaren yeni üretim hatlarının faaliyete geçmesi...