16 / 05 / 2024

Ruhi Çelebi

Ruhi Çelebi

Genesis Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Memet Kaya, Ruhi Çelebi, Siyabent Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kırıkkale Çelebi TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Çelebi ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Çelebi sosyal konut projesi... 

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited  Şirketi kuruldu!

Çelebi Zâde İnşaat Gayrimenkul Yatırım  Limited  Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taleb Çelebi kuruldu.

Özçelebi Yapı İzolasyon Elektrikli Makina Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özçelebi Yapı İzolasyon Elektrikli Makina Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Hameş tarafından kuruldu.

İbrahim Çelebi vefat etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurucu ortağı Hacı İbrahim Çelebi hayatını kaybetti. 

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

TOKİ Kırıkkale Çelebi projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi  2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kırıkkale Çelebi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ruhi Çelebi Haberi

Ruhi Çelebi

Genesis Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Memet Kaya, Ruhi Çelebi, Siyabent Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu. 


Genesis Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,    satmak, kendi hesabına arazi ve    arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,    tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....