23 / 07 / 2024

Rukiye Nalbant

Rukiye Nalbant

Asil Asmen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rukiye Nalbant ve Yücel Nalbant ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Erkin Sokak'ta kuruldu.

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark Elektrik İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 400 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Güneş tarafından kuruldu.

Metod Prefabrik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metod Prefabrik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Oral tarafından kuruldu.

Tunato Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tunato Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Topal tarafından kuruldu.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Tahir Nalbantçılar: Konutta riskler en aza indirilmeli!

KTÜN Uygulamalı Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube eski Başkanı Prof. Dr. Tahir Nalbantçılar, Konut projeleri yapılırken, jeolojik ve jeoteknik haritaların göz önünde tutulup risklerin en aza indirilmesi gerektiğini ifade etti.

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye  Ayanoğlu tarafından kuruldu. 

Akçağ Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçağ Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Akdaş ve Yusuf Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Avila Yapı İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avila Yapı İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Kınay ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu. 

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMB Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi Rukiye Aktaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Rukiye Nalbant Haberi

Rukiye Nalbant

Asil Asmen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rukiye Nalbant ve Yücel Nalbant ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Erkin Sokak'ta kuruldu. 


Asil Asmen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...