08 / 08 / 2024

Ruloylama sergisi açılışı

Ruloylama sergisi açılışı

Sanat ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Enza' nın destekleriyle düzenlenen 'Ruloylama' sergisinin açılışında buluştu. 'Ruloylamala' resim sergisinin galası, Yataş Grup'un destekleriyle LeventLoftBasement' de gerçekleşti...

Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı!

Kaş için yeni alternatif plan çözümleri üretmek amacıyla Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırladığı Kaş İçin Kentsel Tasarımlar Sergisi açıldı.

Kağıttan Yere, Yerden Duvara sergisi 19 Ocak'ta açılıyor!

İstanbulSMD Üyelerinin projelerinden oluşan, " Kağıttan Yere, Yerden Duvara" isimli serginin açılışı 19 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi açıldı!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi’ndeki Türkiye Pavyonu, “Darzana” isimli projeyle açılış yaptı.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Konya Meram Tantavi Ambarı Mimari Projesi'nin Sergisi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan tarihi Tantavi Ambarı’nın yeniden işlevlendirilmesiyle ilgili KTO Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından mimari proje sergisi açıldı

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

ACE Mimarlık Sergisi 1 Aralık 2014'te açılıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya'nın ortak çalışması olan ACE Mimarlık Sergisi 1 Aralık 2014 tarihinde açılıyor. 14 Aralık'a kadar devam edecek olan sergi Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yapılacak.

Bay İnşaat 42 Maslak Bilinmeyen Kod Sergisi 13 Kasım'da açılıyor!

Comtemporary İstanbul 2014'ün ortak sponsoru 42 Maslak, Bilinmeyen Kod Sergisi'nin açılış partisi 13 Kasım Perşembe Günü Saat 22:30 ile 05:00 arası gerçekleşecek.

Dokumaca Anadolu Efsaneleri Sergisi bugün açılıyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD)’nin sponsorluğunda, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencilerinden oluşan 14 tekstil sanatçısı tarafından hazırlanan sergi bugün açılıyor.

TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 17 Eylül'de açılıyor!

TSMD Mimarlık Merkezi, eğitime katkı projelerine bir yenisini daha ekleyerek, her sene yapılması planlanan mimarlık öğrencileri proje sergisinin ilkine ev sahipliği yapıyor.TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 17 Eylül'de açılıyor.

Kalebodur Yazlık: Şehirlinin Kolonisi sergisi yarın açılıyor!

Kalebodur’un desteğiyle; Salt Beyoğlu'nda 4 Eylül Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. "Yazlık: Şehirlinin Kolonisi" sergisinin basın ön gösterimi ve açılışı yarın saat 17:30'da başlayacak.

YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu'nda açılıyor!

Müstakil evlerden sitelere, Türkiye kıyılarındaki yazlık ortamına dair detaylı araştırma sunan YAZLIK: Şehirlinin Kolonisi sergisi SALT Beyoğlu' nda açılıyor. Şehirlinin Kolonisi sergisi Kalebodur desteğiyle gerçekleşiyor...

Ruloylama sergisi açılışı Haberi

Ruloylama sergisi açılışı

Sanat ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Enza'nın destekleriyle düzenlenen 'Ruloylama' sergisinin açılışında buluştu. Nihan Yardımcı Çetinkaya'nın 'Şehir ve Doku'temalı tuval çalışmalarından oluşan 'Ruloylamala' resim sergisinin galası, Türk mobilya sektörünün öncü ve yenilikçi markası Yataş Grup'un destekleriyle LeventLoftBasement'de gerçekleşti. Cemiyet ve sanat dünyasından önde gelen isimlerin buluştuğu açılış kokteyli, DJ Ayşe Boyner'in canlı performansı ve DJ Yakuza'nın eğlenceli müziğiyle akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Şehir ve doku teması ile Enza'nın modern çizgisini yansıtan Nihan Yardımcı Çetinkaya'nın 'Ruloylamala' resim sergisi,30 Nisan tarihine kadar çağdaş sanat tutkunlarının ziyaretine açık olacak. 



Hürses...