14 / 05 / 2024

rumeli hisarüstünde ev fiyatları

rumeli hisarüstünde ev fiyatları

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak arttırıyor.

Ev sahiplerine yüzde 25 ve üzeri kira zammı uygulamasını aralayan yöntem nedir?

Ev sahipleri ile kiracıların arasında son zamanlarda anlaşmazlığa sebep olan kira zammında yüzde 25’in üstünde bir rakam yapılabilir mi?? Kira zammında yüzde 25 uygulaması nasıl aşılır? İşte ayrıntılar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Altın taş üstünde taş bırakmadı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın taş üstünde taş bırakmadı. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak

Piyaların gözü bugün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasına çevrildi. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 6 TL birden fırlayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Son nokta! Doları olanlar o tarihte dövizciye koşacak..

Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Ons altın fiyatı 2 ayın dibinden toparlanırken gram altın fiyatı tekrar yükseldi. Altın kolları sıvadı! Gram altının cuma günü ne kadar olacağı belli oldu! Taş üstünde taş kalmayacak!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler ''dolar ne olacak?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Doların eli kulağında! 24 TL olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Koşan kazanacak.

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatları 2023 yılına hızlı başlarken son günlerde değer kaybetti. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusuna yanıtı İslam Memiş peş peşe açıkladı. Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak!

Dolar bozdurmak isteyenler durun! Ekonomist Selçuk Geçer o tarihi paylaştı! Taş üstünde taş kalmayacak! Hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki durağanlık karşısında elindeki dolarlarını satmak isteyenlere için kritik açıklamalarda bulundu. Dolar bozdurmak isteyenler durun! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam bu kadar olacak! Hemen bakın...

rumeli hisarüstünde ev fiyatları Haberi

rumeli hisarüstünde ev fiyatları

Satış fiyatı olarak İstanbul'un en pahalı noktası, metro istasyonlarının bulunduğu ve metrekaresi 18 bin lira olan Etiler ve Rumeli Hisarüstü. Konut fiyatlarının en ucuz olduğu duraklara sahip yerleşimler; metrekaresi bin 550 lirayla şu anda yapım halinde olan Marmaray-Gebze tren hattındaki Osmangazi-Gebze-Darıca durakları.


İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak arttırıyor. Metro, metrobüs, marmaray ve tren yollarının durak noktalarına yakın bulunan ilçe ve semtlerdeki yüksek konut fiyatları, Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışmasıyla bir kez daha gözler önüne serildi.


EN PAHALI RUMELİ HİSARÜSTÜ EN UCUZU GEBZE


İstanbul'da faaliyette olan raylı sistemin geçtiği durak noktalarına denk gelen bölgelerin konut fiyatlarında ne yaşanıyor?


İşte araştırmadan ilgi çekici sonuçlar:


- Satış fiyatı olarak İstanbul'un en pahalı noktası, metro istasyonlarının bulunduğu ve...