01 / 05 / 2024

Rumeli Üniversitesi çevresi düzenleme

Rumeli Üniversitesi çevresi düzenleme

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresi yapılaşmaya açılacak mı?

Boğaziçi Üniversitesi’yle ilgili dikkat çekici bir karar daha alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nıntepkilere neden olan doğal sit alanları için koruma ve kullanım şartlarını yeniden düzenleme kararı, Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi için de hayata geçirildi.

Gebze Teknik Üniversitesi deprem bilgilendirme sistemi geliştirecek!

Çalışmalarına devam eden Gebze Teknik Üniversitesi tarafından Kocaeli ve çevresi için deprem bilgilendirme sistemi geliştirilecek.

Öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı!

Emlakjet Öğrenci Kiralık Daire Piyasası analizini yayınladı. Analize göre, öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı..

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi çevresi imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İkitelli - 1 Mahallesi'nde 38 bin 32 metrekarelik 1251 ada, 7 parselde Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin de bulunduğu alana ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı askıya çıkarıldı...

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi açıldı!

Eğitim hayatına yeni atılan İstanbul Rumeli Üniversitesi gerçekleştirdiği törenle hem açılışını hem de 2016-2017 eğitim-öğretim yılını kutladı.

Konya'ya daha fazla üniversite yapılmalı!

Konyalı hayırseverler tarafından İstanbul'a kazandırılan Rumeli Üniversitesi'nin Konyalı kurucu rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Yenigün'e konuştu. Aynural, "Konya, Türkiye'nin sayılı şehirlerinden birisi. Konya'ya daha fazla üniversite yakışır diye düşünüyorum" dedi.

İstanbul Rumeli Üniversitesi kapılarını açıyor!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu sene eğitim öğretim hayatına başlayacak Rumeli Üniversitesi önünde ve üniversiteye bağlanan sokaklarda düzenleme çalışmaları başlattı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bu yıl açılacak!

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

Rumeli Üniversitesi 2016’da eğitime başlıyor!

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Salih Aynural, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Aynural,Rumeli Üniversitesi'sinin 2016- 2017 eğitim öğretim yılında derslere başlayacağını müjdeledi...

İstanbul'da 4 yeni üniversite kurulacak!

5 vakıf tarafından, İstanbul'da Beykoz Üniversitesi; Ayvansaray Üniversitesi; Rumeli Üniversitesi; Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi, Antalya'da da AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığına sunuldu.

5 yeni vakıf üniversitesi kurulacak!

İstanbul'da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya'da ise AKEV üniversitesi kurulacak. Üniversitelerin kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Rumeli Üniversitesi çevresi düzenleme Haberi

Rumeli Üniversitesi çevresi düzenleme


Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yeni Mahalle Konutlar Mevkiinde bu yıl eğitim vermeye başlayan İstanbul Rumeli Üniversitesi çevresinde ve bağlantılı sokaklarında başlattığı tretuvar ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, üniversite güzergâhında belediye ekipleri tarafından tretuvar düzenlemesi yapılıyor. Merkeze ana ulaşım yolunda ve bağlantılı sokaklarında asfalt iyileştirme çalışmaları da gerçekleştiren ekipler, düzenlemeleri bir hafta içerisinde tamamlayacak.



Silivri...