30 / 04 / 2024

Rus gazında indirim

Rus gazında indirim

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya’dan gaz fiyatında indirim talepleri olduğunu belirterek, “Rusya’dan gaz fiyatında indirim talebimiz var. Ama bu indirim vatandaşa yansıyacak gibi görünmüyor” dedi.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Oxford: Yeşil enerji AB'de Rus gazının yerini alabilir!

Avrupa Birliği'nde (AB) yeşil enerjinin 2028 yılına kadar toplamda 811 milyar avro yatırımla Rus doğal gazını ikame edebileceği hesaplanıyor.

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde inşaat sektöründe demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Demir fiyatlarında resmen indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda büyük indirim! İşte güncel fiyat listesi

Bosch'tan mutfak makineleri ve el blenderları'nda indirim kampanyası başlatıldı. İşte kampanya kapsamında satılan ürünlerin güncel fiyat listesi...

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Mutfak tüpleri kapış kapış gidecek! Tüp fiyatlarında indirim!

Mutfakta temel olmazsa olmazlardan olan tüplerin fiyatlarında sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl başlayan yükseliş trendi tüketicilerin bütçelerini olumsuz etkiliyordu. Ancak, şimdi indirim dönemi başladı ve markalar daha uygun fiyatlı piyasada yer almaya başladı.

Doğal gaz faturalarında inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Faturalarda 300 TL iade yapılacak!

Nisan ayı geldiğinde, doğalgaz faturalarında indirim fırsatları sizleri bekliyor olacak. Kampanyalar aracılığıyla yapılan bu indirimlerden biri, ilk doğalgaz faturanızda yüzde 20'ye kadar indirim sağlama imkanı sunuyor. Ayrıntılar ise şöyle...

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Tüp fiyatlarında indirim var! İşte 10 Nisan 2023 güncel tüp fiyat listesi

Tüp fiyatlarındaki artışlar vatandaşları zor durumda bırakırken, sonunda beklenen haber geldi. Tüp fiyatlarında indirim yapıldı ve bu durum evlerinde tüp kullanan vatandaşlar arasında sevinçle karşılandı.

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Rus gazında indirim Haberi

Rus gazında indirim

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya’dan gaz fiyatında indirim talepleri olduğunu belirterek, “Ancak bu indirim vatandaşa doğrudan yansımayacak gibi görünüyor” dedi. Yıldız, “Türkiye’nin ham petrol varil fiyatlarına endeksli ama 6 ile 9 ay arasında fiyatlara yansıyan bir durumu var. Ancak biz hala son yapılan fiyat düzenlemelerine rağmen aldığımız fiyatın daha altında satıyoruz. 2 milyar lira civarında BOTAŞ zarar ediyor. Biz zaten zarar ediyoruz. Alacağımız her indirim, bu zararın telafi edilmesi için kullanılacak. Biz indirim talep etmekte haklıyız ama bu indirimin ne kadar olacağını göreceğiz” dedi. 



Taner Yıldız, doğalgaz tedariğinde Ukrayna kaynaklı sıkıntı yaşanma ihtimalinin olduğunu da söyledi. Yıldız, kış ayları öncesinde doğalgaz tedariğinde sıkıntı olup olmayacağıyla ilgili olarak şöyle konuştu: 

“Böyle bir ihtimal var ama son 1 hafta içerisinde Avrupa Birliği Rusya...