27 / 04 / 2024

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış rakamında yüzde 5 oranında indirim uygulayacağını açıkladı. İşte haberin merak edilen detayları...



 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" hazır betonculardan da destekler geldi. Buna göre, konuya ilişkin açıklamalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, kısa süre önce Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve yardımcıları ile yönetim kurulu olarak bir araya geldiklerini kaydederek, enflasyonla mücadele için başlatılan kampanyayı desteklediklerini belirtti.

Başkan Işık, konu ile ilgili şunları söyledi: “Ülkemizde ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün en temel kolu hazır betondur. Hazır beton sektörünün temsilcisi olarak hükümetimizin 'Cumhuriyetimizin 100. yılında vatandaşımızın ve devletimizin yanındayız' başlıklı fiyat düşürme kampanyasını gönülden destekliyoruz. Buna göre, aldığımız son karar kapsamında Türkiye çapında THBB üyesi firmalar, hazır beton satış fiyatına yüzde 5 indirim yaparak kampanyaya katkı sağlayacak.” diye konuştu.

HAZIR BETON NEDİR?

Hazır Beton Nedir? Avantajları Nelerdir? Hazır beton, beton santralinde bilgisayar destekli sistemler ile üretilen VE şantiye alanına mikserler ile teslim edilen taze betona denir. Hazır beton, her türlü inşaatta kullanılan; ekonomik, pratik ve güvenli bir beton teknolojisidir.

Türkiye Hazır Beton Birliği açıkladı! Hazır beton fiyatlarında indirim uygulanacak...

HAZIR BETON YAPI NEDİR?

“Hazır Beton” yapı kullanıcıya teslim edilmek üzere hazırlanmış ve beton bileşen malzemelerinin karılması ile yapılarak ve şantiyeye kadar taşınarak, inşaat yapılarında kullanılmaya hazır duruma getirilmiş olan plastik ve sertleşmemiş durumdaki taze betondur.

HAZIR BETON EV SAĞLAM MI?

Yapılan değerlendirmeler doğrultusunda, kaliteli hazır beton, depreme dayanıklı ev yapımında en çok kullanılan ve en iyi sonuç veren yapı malzeme ürünüdür. Buna göre, günümüzde, bütün dünyada en yüksek ve en güvenli yapılarda betonarme kullanılmaktadır.

HAZIR BETONUN ÖMRÜ KAÇ YIL? 

Öngörülen düzeydeki bakım koşulları altında beton en az 50 yıl planlanmış kullanım ömrüne sahip olmalıdır.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Bakan Bolat’tan hazır beton sektöründe indirim müjdesi!

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!


Geri Dön