28 / 04 / 2024

Rus turist durgunluğu devam ediyor

Rus turist durgunluğu devam ediyor

TURİZMCİ Aziz Günyeli, Antalya bölgesindeki Rus turist durgunluğunun devam ettiğini söyledi. Günyeli, 2015 yılının ilk dört ayında gelen Rus turist sayısındaki yüzde 40 azalmanın sektörü olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Yurt dışından ev alacaklara flaş uyarı: Bunlara dikkat edin, mağdur olmayın!

Türkiye'deki emlak piyasalarında yaşanan durgunluğu bahane eden yurt dışı merkezli gayrimenkul ve inşaat firmaları, Türk yatırımcıları radarına aldı. Peki yurt dışından ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Türkiye’ye yaz aylarında 2 milyon 560 bin Rus turist geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaz aylarında Türkiye'nin 2 milyon 560 bin Rus turisti ağırladığını paylaştı. Rus turist sayısı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 19 oranında arttı.

Çeşme, turizmde resmen iflas etti! Son 20 yılın en kötü sezonu!

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, turizmde yaşanan durgunluğu şu ifadelerle anlattı: “Böyle bir durgunluğu son 20 senede yaşamadık. Pandemi sürecinde bile daha iyi bir sezon geçirmiştik.”

Analistlerden flaş iddia! Ortalık çok karışacak! 1 Doları olan kişileri bile ilgilendiriyor!

JPMorgan Chase ekonomistleri, agresif bir Fed faiz artırımının gelecek yıl hafif bir durgunluğu tetikleyebileceğini ve ABD'de bir milyondan fazla işe mal olabileceğini tahmin ettiler.

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Turizmde Ruslar zirveyi kaptırdı! İki ülke vatandaşları büyük sürpriz yaptı

Türkiye'de turizm sektöründe yıllardan bu yana Rus turistçilerin elinde bulunan ziyaretçi rekoru bu sene ele değiştirdi. Türkiye'ye en çok Almanya'dan turist geldi. Almanya'dan sonra İngiltere de sürpriz yaptı.

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

Dizüstü bilgisayarlarda 1500 TL'ye varan dev indirim! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Son zamanlarda dizüstü bilgisayar satışlarında yaşanan durgunluğu arttırmak için n11com'dan 1.500 Türk Lirasına varan dev indirim geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Konut projelerinde Temmuz durgunluğu!

İBB Başkanlığı seçimlerinin yeniden yapılması, dolar kurundaki hızlı yükseliş ve yaz dönemi inşaat firmalarını bekleme dönemine aldı. Firmalar lansmanlarını erteledi.

Eylem Planı inşaat sektöründeki durgunluğu bitirecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı somut projeleri içeren eylem planının, özellikle inşaat gibi sektörlerin içinden geçtiği durgunluk sürecinden çıkışını hızlandıracağını söyledi.

Kuruşu kuruşuna konut kredisi faiz avantajları!

Konut sektöründe yaşanan durgunluğu aşmak için dün hükümet, Ziraat Bankası öncülüğünde bir kampanya başlatılacağını açıkladı. İşte kuruşu kuruşuna konut kredisi faiz avantajları...

Rus turist durgunluğu devam ediyor Haberi

Rus turist durgunluğu devam ediyor

TURİZMCİ Aziz Günyeli, Antalya bölgesindeki Rus turist durgunluğunun devam ettiğini söyledi. Antalya turizminin lokomotifinin Rus ve Alman turistler olduğunu belirten Günyeli, 2015 yılının ilk dört ayında gelen Rus turist sayısındaki yüzde 40 azalmanın sektörü olumsuz etkilediğini, etkilemeye de devam ettiğini kaydetti. Butik, hediyelik eşya, tekstil, takı, deri gibi turizmin yan sektörlerinin de durgunluktan etkilenmiş durumda olduğunu...