14 / 05 / 2024

rus turistlere b planı

rus turistlere b planı

İge Pırnar, Türkiye'nin Rusya'da "Her şey dahil" paket sistemler yerine zengin turisti çekecek tanıtımlara ağırlık vermesi gerektiğini söyledi. Pırnar, Rusya'da yaşanan ekonomik krizin Türk turizmine etkilerini değerlendirdi.

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

Rusya’ya ekonomik yaptırımlar gevşer mi? Bazı ABD bankaları tekrar Rus tahvillerinde alım satıma başladı

Bazı büyük ABD bankaları son günlerde Rus borçlanma araçlarında alım satım işlemi yapılmasına tekrar aracılık etmeye başladı. Böylece Batılı yatırımcıların artık dokunmak istemediği Rus tahvillerini satmaları mümkün olacak.

Hazır giyim ve ayakkabıda büyük zam kapıda! Sektör temsilcileri öyle oranlar verdi ki...

Alım gücündeki erime sebebiyle ayakkabıda talep uygun fiyatlı, sentetik ürünlere kayarken, hazır giyimde de yerli çekildi, bazı firmalar artık satışlarının yüzde 60'lık bölümünü turistlere yapıyor. Fiyatlardaki artışa yetişemeyen vatandaşlar için ise çok büyük zamlar kapıda...

Doları düşürecek büyük gelişme! Rus milyarderler Türk bankalarında hesap açtırmak için kuyruğa girdi!

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde varlıkları dondurulan Rus oligarklar Türkiye'de Ziraat, Halkbank ve Vakıflar Bankası'nda hesap açtırmak istiyor...

Vladimir Putin'den Rus turistlere döviz kısıtlaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, seyahat edecek ya da tatile çıkacak Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarını 10 bin dolarla kısıtlandırdı.

En Büyük Rus Bankası Sberbank Avrupa Pazarından Çekildi...

Rusya’nın en büyük bankası olan Sberbank, ülkede yaşanan ticari - ekonomik krizlerle ve yaşanan nakit çıkışları sebebiyle Avrupa pazarından çekilme kararı aldı...

Rusya Merkez Bankası faiz oranlarını indirdi!

Rusya Merkez Bankası, Rus ekonomisinde büyümenin üçüncü çeyrekte arttığına, küresel ekonomideki risklerin ise devam ettiğine işaret etti.

Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcıları Maraş'a yöneldi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümetinin Kapalı Maraş’ın açılması için çalışmalara başlaması Rus ve Çinli gayrimenkul yatırımcılarını bölgeye yöneltti.

Leon Troçki'nin Büyükada'daki evi harabeye döndü!

Rus devrimci Leon Troçki'nin Büyükada'daki görkemli konağı, havadan görüntülendi. Ev, ilgisizlikten harebe hale döndü.

Majorca Palma'da turistlere ev kiralanması yasaklandı!

İspanya'nın Majorca Adası'ndaki tatil kenti Palma'da turistlere ev kiralanması yasaklandı. Palma turistlere kiralamayı yasaklayan ilk Avrupa bölgesi oldu.

Rusya'da inşaatın toparlanması ekonomiyi destekliyor!

Rus ekonomisinde büyüme yavaşladı. Rusya'da inşaat sektöründe toparlanmanın ekonomik büyümeye destek sağladığı kaydedildi.

Ordu'daki Rus Pazarı Altınordu Belediyesi'ne devredildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

Boşanan Rus çift köşkü paylaşamayınca mahkeme şok karar verdi

Boşanan Rus çift 7 milyon 500 bin TL değerindeki köşkü paylaşamayınca, mahkeme evin tuğlalı bir bölmeyle iki eşit parçaya ayrılmasına karar verdi.

rus turistlere b planı Haberi

rus turistlere b planı

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İge Pırnar, Türkiye'nin Rusya'da "Her şey dahil" paket sistemler yerine zengin turisti çekecek tanıtımlara ağırlık vermesi gerektiğini söyledi. Pırnar, Rusya'da yaşanan ekonomik krizin Türk turizmine etkilerini değerlendirdi. Rusya'nın Türkiye'ye en fazla turist gönderen ülke olduğunu belirten Pırnar, bu pazarda alternatif turizm tanıtımlarına ağırlık verilmesi gerektiğini kaydetti. Pırnar, turizimcilerin Rusya için mutlaka B planı olması gerektiğini söyledi. 



Habertürk...