19 / 05 / 2024

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler

Rus turizm portalı travel.ru, denize yakın tek gecelik konforlu konaklama, bir kafetaryada öğle yemeği ve toplu taşımanın içinde olduğu bir harcama planıyla ucuz tatil mekânlarını sıraladı...

Rus rublesi ayın en yüksek seviyesinden işlem görüyor! Yükselişte olan rublede son durum ne?1 Rus rublesi kaç TL?

Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulunduğu Şanghay Zirvesi sonrasında, Putin, Türkiye’nin Rus gazı ödemelerinin yüzde 25’ini ruble ile yapmasının kısa sürede yürürlüğe konacağını belirtti. Açıklamanın ardından gözler Rus rublesinin kaç TL’den işlem gördüğünü araştırıyor.

İş Bankası’nda deprem! İşlemler durduruldu

İş Bankası, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD)  Rusya-Ukrayna savaşından kaynaklı yaptığı yaptırım uyarıları nedeniyle Rus turistlerin en çok kullandığı Rus ödeme sistemi Mir'i askıya aldığını açıkladı.

Dolarda esnafın belini bükecek karar! Kısıtlama getirildi, bol keseden dağıtamayacaklar

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Rus turistlerin de Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Ancak Ruslar, 10 bin doların üzerindeki parayı Rusya dışına çıkaramayacak.

Ruslar çanta dolusu parayla Türkiye'ye akın ediyor! Aynı günde en az 4 konut alıyorlar! 

Ruslar çanta dolusu paralarla Türkiye'ye akın ediyor. Türkiye'deki konut alımlarını da hızlandıran Rus vatandaşlar, aynı günde en az 4 konut alıyorlar...

En Büyük Rus Bankası Sberbank Avrupa Pazarından Çekildi...

Rusya’nın en büyük bankası olan Sberbank, ülkede yaşanan ticari - ekonomik krizlerle ve yaşanan nakit çıkışları sebebiyle Avrupa pazarından çekilme kararı aldı...

Türkiye Rus ve Hintli yatırımcıların gözdesi!

Ocak ayından bu yana Hindistan’ın en önemli 3 grubu, Türkiye’de şirket alarak iki ülke ilişkilerini fartklı bir noktaya taşıdı. Rus ve Hintli milyarderler Türkiye'ye yatırıma ve taşamaya geliyor.

Dünyanın en yüksek 25 gökdeleni!

Günümüzde Uzak Doğu ve Orta Doğu'da çokça örneğine rastlayabileceğimiz gökdelenler hayata geçirildikleri kentlerin adeta birer simgesi haline gelip turistlerin ilgi odağı oldu İşte dünyanın en yüksek 25 gökdeleni...

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Sapanca'ya teleferik müjdesi!

Yatırımcıların ve turistlerin en çok uğradığı bölge olan Sakarya'nın Sapanca ilçesinde "Teleferik Projesi" hayata geçiriliyor. Projenin 18 ayda tamamlanması planlanıyor.

Trabzon'da gayrimenkul satışında en büyük pay Yomra'nın!

Körfez ülkelerinden gelen turistlerin Türkiye'deki ilk adreslerinden biri olan Trabzon'da, son yıllarda konut ve gayrimenkul satışından en büyük payı Yomra ilçesi aldı.

Rusya'nın en zengin 200 ismi açıklandı!

Rus vatandaşı ekonomik kriz yaşarken, Forbes dergisi ülkenin en zengin 200 ismini açıkladı. Leonid Mikhelson 14.4 milyar dolarla birinci oldu. Toplamda servetler 48 milyar dolar eridi

Rus hükümeti, Türk inşaat şirketlerine yönelik tasarı hazırladı!

Adı açıklanmayan resmi bir Rus yetkilisine dayandırılan bilgiye göre Türk inşaat şirketleri ancak Ruslarla ortak şirket kurup, bu şirkette en fazla yüzde 25 hissedar olarak faaliyetlerini yürütebilecekler.

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler Haberi

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler


Rus turizm portalı travel.ru, denize yakın tek gecelik konforlu konaklama, bir kafetaryada öğle yemeği ve toplu taşımanın içinde olduğu bir harcama planıyla ucuz tatil mekânlarını sıraladı. 


Buna göre, günde 42 euro'luk harcamanın yeterli olacağı belirtilen Karadağ'ın Petrovac kenti, Rus turistlere en ucuz tatil fırsatını sunuyor. 


Ucuz tatil arayan Ruslar için ikinci sırada günlük 46 euro harcama öngörülen Bulgaristan'ın Sozopol kenti yer alırken günlük 47 euro'ya tatil sunan Letonya'nm Liepaja kenti 3'üncü sırada yer alıyor. 


Türkiye'den Alanya ise günlük 52 euro'dan tatil olanağı ile Ruslar için 4'üncü elverişli yer olarak gösteriliyor. 

Listede Alanya'yı 58 euro ile Portekiz'de Madeira, 59 euro ile İtalya'da Rimini, 60 euro ile Yunanistan'da Girit, 61 euro ile İspanya'da Torremolinos ve 66 euro ile Güney Kıbrıs'ta Limasol takip ediyor. 


Milliyet...