18 / 07 / 2024

ruslar bodrum ev satılık

ruslar bodrum ev satılık

Rusya’yla yaşanan krizden sonra Ruslar milyonluk yazlıklarını düşük fiyata elden çıkarmaya başladı. Türkler ve Araplar ucuz villaları satın aldı. Rusların ortalama 250 bin Euro olan yazlıkları 200 ila 230 bin Euro arasında alıcı buldu.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Rita Ora Bodrum’dan ev aldı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rita Ora, Bodrum Yalıkavak’ta  650 bin dolara ev satın aldı.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Ünlülerin gayrimenkulde tercihi Bodrum oldu!

Magazin dünyasının ünlü simalarının yeni ev tercihleri Bodrum'dan oldu. Bodrum, bu yaz ünlü simaların ev aldığı gözde yer oldu...

ruslar bodrum ev satılık Haberi

ruslar bodrum ev satılık

Türkiye ile Rusya arasında çıkan uçak düşürme krizinden sonra Bodrum'da mülk sahibi olan Ruslar evlerini acilen satılığa çıkardı. Değerinin altında satılan evleri en çok Türkler aldı. Avrupalı turistler de yaşanan terör olayları nedeniyle evlerini satmaya başladı.. Turistlerin gelmediği Bodrum'da şu an Araplar fiyat araştırması yapıyor. Rusların ortalama 250 bin Euro olan yazlıkları 200 ila 230 bin Euro arasında alıcı buldu.


SEZON GEÇ AÇILDI

Bodrumlu emlakçıların genel tespiti geçen yıla göre satışlarda yüzde 30-40'lık düşüş olduğu yönünde. Her yıl mart-nisan aylarında başlayan turizm sezonu bu yıl mayıs ayına kadar sarktı. Bodrum'un umudu şu an okulların kapanması ile birlikte gelecek yerli turistler. Bodrum'da mülk sahibi olan Ruslar ise turistik beldenin en büyük kaybı. Uçak krizinin yaşandığı dönemde yazlık sahibi olan Ruslar evlerini acilen...