05 / 05 / 2024

Ruslar evlerini satıyor

Ruslar evlerini satıyor

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi.

Sergey Volchenkov: Ruslar Antalya'daki evlerini satıp borçlarını ödeyebilme derdinde!

Ülkelerindeki krizden etkilenen borçlu Ruslar, bunu ödeyebilmek için Antalya'daki evlerini satışa çıkarmaya başladı. Antalya'da ağırlıklı olarak Ruslarla çalışan emlak firmasının ortaklarından Ukraynalı Sergey Volchenko açıkladı.

Cindy Crawford ve Rande Gerber, Beverly Hills’teki evlerini satıyor!

Cindy Crawford ve Rande Gerber, 2020 Ağustos'ta Beverly Hills’te yer alan evlerini satılığa çıkarmışlardı. İlk satış fiyatı olan 16 milyon dolar olan evin fiyatında 123.3 milyon TL'lik indirim yapıldı...

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Mısır Çarşısı esnafı evlerini tek tek satıyor!

Ramazan ayıyla beraber dış cephesinde canlılığın yaşandığı Mısır Çarşısı’nın içerisinde ise 113 esnaf yaşam savaşında. Dükkan başına 30 bin TL olan kiraları ödemekte zorlanan işletmeler, ayakta kalmak için evlerini satıyor.

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Ünlü isimler milyon liralık evlerini satışa çıkardı!

Bazı ünlü isimler, milyon liralık evlerini satışa çıkardı. Ancak öyle fiyatlar istiyorlar ki milyonluk evler elde kalıyor.

Jason Statham ve Rosie Huntinton Whiteley Malibuda'daki evlerini satıyor!

Hollywood'un ünlü çifti Jason Statham ile Rosie Huntinton Whiteley, Malibuda'daki yazlık evlerini 19.9 milyon dolara satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 40 adet konut satıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 40 adet konut satıyor. Daire fiyatları 115 bin 774 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular 13 Mart ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 59 adet konut satıyor!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 59 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Mart'ta başlayacağı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Şırnak İdil'de 4 adet konut satıyor!

TOKİ Şırnak İdil'de 4 adet konut satıyor. Daire fiyatları 115 bin 657 TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Van Korubaş'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Van Korubaş'ta 1 adet konut satıyor. 87,91 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon dairenin fiyatı 82 bin 827 TL olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 4 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 4 adet konut satıyor. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatları 141 bin 930 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ruslar evlerini satıyor Haberi

Ruslar evlerini satıyor

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, 

"Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinin Antalya'da yaşayan Rus vatandaşlarını çok fazla kaygılandırmadığını söyledi. Karataş, Antalya'da mülklerini satışa çıkaran Rus vatandaşlarının evlerini Antalya'da kalıcı olan Rus vatandaşlarının satın aldığını belirtti. 


Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz nedeni Antalya'da yaşayan Rusların konutların satışa çıkardıklan söylentileri arttı. Bu konuda Akdeniz GERÇEK'e konuşan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, "Kimi Rus vatandaşların dairelerini satmak istediklerine ilişkin duyumlar alıyoruz. Ama bu daireleri Rus vatandaşların aldığını da görüyoruz. Yani Ruslar mülklerini birbirlerine satıyorlar"dedi. İnşaat sektörü olarak 2016 yılından beklentilerinin iyi yönde olacağını söyleyen Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili Deniz Karataş "Rusya ile yaşanan sıkıntı sektörümüzü muhakkak etkileyecektir. Ancak...