01 / 05 / 2024

ruslar yatırım

ruslar yatırım

Dubai Toprak Departmanı, 1365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı. Hintliler de Dubai'deki en aktif yatırımcılar...

Çağdaş Çağlar: Rus ve Araplar yatırım yapıyor!

Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar, Rus ve Arapların yatırım yaptıklarını, Avrupa şehirlerindeki vatandaşların ise gayrimenkullerini sattıklarını belirtti...

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Rusların ilk yatırım tercihi emlak!

Rusya'da her iki kişiden biri, yeterli nakit parası olması halinde yatırım aracı olarak konutu seçeceğini belirtiyor. Hükümete bağlı konut edindirme şirketi Dom.RF'in yine devlete bağlı kamuoyu yoklama kuruluşu VTsİOM ile ortaklaşa gerçekleştirdiği anketten çıkan sonuç bu şekilde oldu.

137 bin yabancı Türkiye'de gayrimenkule yatırım yaptı!

Türkiye’de gayrimenkule yatırım yapan yabancı sayısı 136 bin 967 kişiye ulaştı.Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün verilerine göre, Türkiye’de gayrimenkul sahibi yabancıların başında İngilizler ve Ruslar geliyor.

Araplar yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt'tan ev alıyor!

Gayrimenkule yabancı ilgisi sürerken, en fazla talep İstanbul'a geliyor. Suudiler oturmak için Boğamdan, yatırım için Beylikdüzü ve Esenyurt'tan ev alıyor. Alman ve Ruslar'ın gözdesi ise yazlıklar...

Ruslar, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Türkiye'ye tatile gelen turistler artık kalıcı evler alıyor. Sadad Global şirketi tatil beldelerinde ve İstanbul gibi büyükşehirlerde gayrimenkul alımı ile ilgili olan Ruslara yeni yatırım imkanları sundu...

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

ruslar yatırım Haberi

ruslar yatırım

Dubai Toprak Departmanı, Rus vatandaşlarının geçen yıl Dubai'den en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldığını açıkladı.


Rus Emirlikleri dergisinin haberine göre, Dubai Toprak Departmanı, bin 365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı.


HİNDİSTANLILAR 5,5 MİLYAR DOLAR HARCADI


2015'te Dubai'de gayrimenkule 37 milyar doların yatırıldığı belirtilirken, en aktif yatırımcıların Hindistan vatandaşlarının olduğu belirtildi. Hindistan vatandaşları, Dubai'den gayrimenkul alımı için yaklaşık 5,5 milyar dolar harcadı.


Dubai'de 2015 yılında gayrimenkul alım-satım işlemleri, bir önceki yıla göre yüzde 8 artarak 72,6 milyar dolar olarak gerçekleşti.


RUS VE AVRUPALILARIN DUBAİ'YE İLGİSİ AZALDI


Öte yandan Bloomberg'e göre, Rus ve Avrupalı yatırımcılarının Dubai'deki gayrimenkule olan ilgisi azaldı. Geçen yıl Dubai'deki ev ve dairelerin fiyatları yüzde 15...