14 / 05 / 2024

rüstem cam

rüstem cam

Yıllardır konut alacaklar. "Metroya, dolmuşa ya da markete yakıtı mı?" sorularıyla tercihlerine yon veriyor. Bu tercih hem lüks. hem de orta ölçekli projeler için de geçerli. Yani lokasyon konut alımında bir numaralı tercih nedeni...

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Kırılan cam masa nasıl tamir edilir?

Cam, kırıldığında geri dönüştürülmesi zor olan bir malzeme gibi görülebilir. Ancak birkaç temel malzeme ile onarmak mümkündür. Yalnız, dikkat edilmesi gereken nokta hemen düzeltilmesi gerektiğidir. Peki kırılan cam nasıl tamir edilir, gereken malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

Kumtel B66-SF2 Fırın Cam Ankastre Turbo Fanlı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Kumtel turbo fanlı siyah ankastre fırın sahip olduğu geniş iç haznesi ve 4 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaktaki işlerinizi pratik ve kolay hele getirir.Peki 4 farklı pişirme fonksiyonu nedir? 

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Petek ve Rüstem Vural Hazır ortaklığında kuruldu.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Çakır tarafından kuruldu. 

rüstem cam Haberi

rüstem cam

Yıllardır konut alacaklar. "Metroya, dolmuşa ya da markete yakıtı mı?" sorularıyla tercihlerine yon veriyor. Bu tercih hem lüks. hem de orta ölçekli projeler için de geçerli. Yani lokasyon konut alımında bir numaralı tercih nedeni. Ama son dönemde ardı ardına yükselen projelerle birlikte artık bu durum değişmeye başladı. Artık lokasyonun yanında, "Bu projeyi hangi fiıma yaptı?" sorusu da tercihlerde etkili olmaya başladı. Yani bundan sonra lokasyon değil, konutta marka dönemi başlıyor. 


Yaklaşık 20 yıl Fransa başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde önemli inşaat ve taahhüt işlerine imza atan ve 2004'te İzmir'de yatırım yapmaya karar veren Gençler Yapı da kente markalı konut projeleri konusunda adından söz ettirmeye başladı. 


Kendilerini 'villa uzmanı" olarak nitelendiren Gençler Yapı ortaklarından Rüstem Cam. tüketicinin konut alma konusunda önceliklerini...