15 / 05 / 2024

Rüstem Gayrimenkul adres

Rüstem Gayrimenkul adres

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Rüstem Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R 8 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Çıtmacı tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul 7. kupon ödeme faizini açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirecekleri 100 milyon TL'lik 7. kupon ödeme faizini açıkladı.

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Erman Görür ile Cüneyt Gazi Koçak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Sektör temsilcilerinden gayrimenkul sertifikaları değerlendirmesi!

Kentsel dönüşümde gayrimenkul sertifikaları dağıtımıyla ilgili inşaat patronları değerlendirmede bulundular. Sektör temsilcileri, gayrimenkul sertifikası dağıtımının kentsel dönüşüm için olumlu bir gelişme olduğunu söylediler.

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erko Yatırım Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Koyunci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Duygu Eren Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Doğrudan yatırımlarda gayrimenkul öne çıktı!

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Güngör Uras bugünkü yazısında doğrudan yatırımlara gayrimenkulün etkisini kaleme aldı. İşte Güngör Uras'ın o yazısı...

Kamulaştırılmış gayrimenkulün bedeli ne zaman ödenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu '' Kamulaştırılmış gayrimenkulün bedeli ne zaman yapılır?'' sorunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

Anka Investing Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Investing Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Selmanoğlu, Mustafa Sak, Omar Ibrahım A Almodayfer ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Ağaoğlu My Office'de kuruldu.

Bayraktarlar Yatırım Gayrimenkul ve Projelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktarlar Yatırım Gayrimenkul ve Projelendirme Hizmetleri Anonim Şirketi, Ahmet Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fevzi Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 217 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Rüstem Gayrimenkul adres Haberi

Rüstem Gayrimenkul adres

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve...