29 / 04 / 2024

rüstem mahllesinde icradan satılık arsa

rüstem mahllesinde icradan satılık arsa

İzmir Urla, Özbek, Yelaltı, Yenice, Rüstem ve Altıntaş mahallelerinde bulunan 10 adet arsa 4 milyon 197 bin 615 TL'ye satılacak...

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

İcradan piyasa fiyatının altında satılık evler!

İcra yoluyla el konulan evleri daha uygun fiyata almak isteyen kişiler ''İcradan ev veya konut nasıl alınır?'' sorusunun cevabını araştırıyor. İşte icradan ev ve konut satın alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Petek ve Rüstem Vural Hazır ortaklığında kuruldu.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Ev, ahır, arsa! Hepsi icradan satılık!

Kocaeli’de, içinde ahırın da yer aldığı bir arazi icradan satışa çıkarıldı. 480 metrekare olan ahır için 162 bin TL, arazi hepsi için toplam 1 milyon 867 bin 854 TL muhammen bedel belirlendi.

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

rüstem mahllesinde icradan satılık arsa Haberi

rüstem mahllesinde icradan satılık arsa

İzmir Urla, Özbek, Yelaltı, Yenice, Rüstem ve Altıntaş mahallelerinde bulunan 10 adet arsa Urla İcra Müdürlüğü tarafından açık arttırmayla satılacak.


Toplam değeri 4 milyon 197 bin 615 TL olan arsaların satışı 18 Ocak 2013 tarihinde 10:00 ile 16:00 saatleri arasından yarım saat arayla Urla İcra Müdürlüğünde gerçekleşecek. İkinci arttırma ise 28 Ocak 2013 tarihinde aynı yerde ve saatte yapılacak. 


Detaylı bilgi için