30 / 04 / 2024

Rüstem Seven

Rüstem Seven

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Seven tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Dinç Sokak'ta kuruldu.

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazır Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bektaş Petek ve Rüstem Vural Hazır ortaklığında kuruldu.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Çakır tarafından kuruldu. 

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Rüstem Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya'daki Rüstem Paşa Kervansarayı restore ediliyor!

Konya genelindeki bütün tarihi eserlere sahip çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de yer alan Rüstem Paşa Kervansarayı'nı restore ediyor.

Rüstem Seven Haberi

Rüstem Seven

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Seven tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; * Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların;maden kanunu ve yürürlükteki mevzuat hükümlerine uygun olarak,maden ocakları açılarak çıkartılması, ham maddelerinin işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi,mevzuat hükümlerine uygun olarak işletme ruhsatnameleri için gerekli düzenlemeler yaparak ruhsatnameler almak,her türlü madencilik imalatı yapmak,fason imalatı yapmak ve yaptırmak, * Ürettiği, sattığı ve satın aldığı her türlü doğal taş ve madenlerin işlenip yarı mamul veya mamul haline gelmesi için gerekli tesisleri açmak ,işletmek, kiraya vermek ve kiralamak  * Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak,işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak  *...