19 / 05 / 2024

rüşvetle otel izni

rüşvetle otel izni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu A.O. Bayraktar’ın, rüşvet vererek ve bakanlığın yetkilerini kullanarak imar yolsuzluğu yaptığı iddia edildi. Marmaray projesinin dahi tehlikeye girdiği öne sürüldü...

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!

Bilecik Söğüt'te Milli Emlak Müdürlüğü'nün satışa sunduğu araziler için rüşvet istediği iddia edilen avukat yakalandı.

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Mansur Yavaş: Ankara'da işlerini rüşvetle halleden bir grup var!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş katıldığı programda İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Mansur Yavaş, ''Ankara'da işlerini rüşvetle halleden bir grup var'' diye konuştu.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Kemer Ralli Alanı'na otel izni!

Mülkiyet Maliye Hazinesi’nde olan Ralli alanı içerisinde bulunan ve daha önce adliye binası yapılacağı iddiasıyla gündeme gelen 2 parselde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı değişti.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

Ece Sükan İstanbul'da ev arıyor!

Moda Editörü Ece Sükan, İstanbul'da yeni bir ev arayışına girdi. İstediği daireyi bulamayan Sükan, lüks bir otele yerleşti. Sükan, 3 aydır kaldığı otel için 80 bin TL ödedi.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

ABD'de hapishaneden dönüştürülen otel 495 bin dolara satışta!

ABD'nin Minnesota şehrinde bulunan 19. yüzyıldan kalma otele dönüştürülmüş bir hapishane 495 bin dolara sahibi tarafından satışa çıkarıldı.  Otelde ayrıca "Mahkeme odası", "Ayılma odası", "Şerif bölümleri" de yer alıyor. 

rüşvetle otel izni Haberi

rüşvetle otel izni

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu A.O. Bayraktar’ın, rüşvet vererek ve bakanlığın yetkilerini kullanarak imar yolsuzluğu yaptığı iddia edildi.


Bakan çocuklarının, yerel yönetimlerin imara açmadığı arazileri bakanlığın yetkilerini kullanarak imara açtırdıkları ileri sürüldü. İddialara göre, Marmaray güzergâhında bulunan bazı arsaların da benzer yöntemlerle imara açıldı. Söz konusu arsalar imara açılmasıyla Marmaray projesinin dahi tehlikeye girdiği öne sürüldü.


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de SİT alanındaki arsaların imara açılması ve inşaatlara ruhsat verilmesi karşılığında 1 buçuk milyon dolar rüşvet istediğinin kayıtlara yansıdığı öne sürülüyor. Demir’in, Marmaray güzergâhında bulunan bir araziye otel yapılması için inşaat izni talimatını rüşvetle verdiği bir diğer iddia. Marmaray’ın geçtiği hattın yakın çevresine inşaat izni verilmesi Japon mühendislerin raporları doğrultusunda yasak. Akmercanlar isimli inşaat firmasının sahibi G.A.’nın otel...