02 / 05 / 2024

Rusya IC İçtaş uçağına rota vermedi

Rusya IC İçtaş uçağına rota vermedi

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı beklettiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatlarını arşa taşıyacak karar! Rusya’nın bu hamlesi piyasayı alt üst edecek!

Akaryakıt fiyatlarını alt üst edecek karar Rusya’dan geldi. Bu karar akaryakıt fiyatlarına zam olarak geri döneceğe benziyor. İşte detaylar!

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

Tepkilere dayanamadılar! Bir otomobil devi daha Rusya'dan çekilme kararı aldı

Ukrayna işgalinin ardından Nissan, Toyota, Mazda ve Honda, Rusya’daki faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Renault başta bazı markalar ise üretimine devam etti. Ancak bu süre içerisinde eleştirilerin hedefi hâline gelen Fransız otomobil devi, flaş bir karar aldı.

Rusya'dan Mersin'e gelen ayçiçeği yağında sevkiyat başladı

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş nedeniyle bekletilen ayçiçek yüklü gemi Lilac’ın 16 Mart’ta Mersin’e ulaşmasının ardından bugün de sevkiyatına başlandı.

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi! Marketler fiyatlarda güncellemeye gitti! İşte 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın Yisk limanından hareket eden ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Binlerce tonluk yağın Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçiçek yağı taşıyan gemiler geldi! Ayçiçek yağının litresi 20 lira 80 kuruşa düştü! İşte fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte zincir marketler fiyatlarda güncelleme yaptı. İşte zincir marketlerin indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi, üç büyük markette yağ fiyatları dip yaptı! İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi saat 20.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na ulaştı. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte üç büyük markette ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya Ukrayna savaşı gümüşü vurdu! Gümüş düşüşe geçti...

Gümüş dün, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş kapanışta kaç lira oldu?

Rusya IC İçtaş uçağına rota vermedi Haberi

Rusya IC İçtaş uçağına rota vermedi

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı bekletiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi.


Rusya’da İtalyan Astaldi ile birlikte halen devam eden çevreyoluyla otoyol olmak üzene toplam 3.4 milyar Euro’luk iki inşaat projesi bulunan IC İçtaş’ın üst düzey yönetimi Ruslar’ın Türk işadamlarına çıkardığı zorluklara havadan maruz kaldı. IC İçtaş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, “Dün (önceki gün) içinde bir oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağımız Moskova’dan Türkiye’ye gelecekti. Kendilerine Türkiye’ye doğrudan uçmak için slot (uçuş rotası) verilmedi” dedi. Oğlu ve yöneticilerinin uzun süre beklemek zorunda kaldığını söyleyen Çeçen, “Sonunda Beyaz Rusya üzerinden uçup, yolu uzatarak gelebildiler” diye konuştu. Çeçen, uçakta hangi oğlunun bulunduğu bilgisini paylaşmadı.


 Projelerinin...