29 / 04 / 2024

Rusya Kazan osb

Rusya Kazan osb

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İzmir'de Sri Lanka, Myanmar ve Mali'den gelen bakanlarla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

Rusya Kazan'a ilk OSB kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İzmir'de Sri Lanka, Myanmar ve Mali'den gelen bakanlarla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

Vahit Yıldırım: Tataristan’a OSB kuracağız!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Vahit Yıldırım, Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da GOSB adıyla karma bir organize sanayi bölgesi (OSB) kuracaklarını söyledi.

Merzifon OSB'de 16.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Amasya Merzifon OSB'de bulunan ana fabrika binası, kazan dairesi ve kurutma fırını binası, Merzifon İcra Dairesi tarafından 7 Nisan 2015 günü 10:30 ile 11:00 arası ihale ediliyor.

50 Türk inşaat işçisi Rusya'dan dönemiyor!

Türkiye’den Rusya’nın Kazan şehrine çalışmaya giden ve şirketin vize kurnazlığı nedeniyle gurbette rehin düşen 50 Türk işçi kurtarılmayı bekliyor.

Ankara'da iki yeni OSB kuruluyor!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nın ana girişimcisi olduğu Kazan’daki 860 hektarlık havacılık ve uzay sanayii ihtisas OSB’nin izin süreçleri devam ederken, Kırıkkale’de kurulan ilk silah ihtisas OSB altyapı yatırımları için temel atıldı.

Rönesans Grubu, Rusya'ya OSB yapacak!

Rusyaya Türkiyedeki organize sanayi bölgelerini örnek aldı, Rönesans Grubu inşaat ve işletmesini üstlenecek. Leningrad Sanayi Odası Başkanı Rashid İsmagilov, ASO ile ortak yapılacak OSB için, Türkler, Avrupalılara göre yavaş ama sonuç hep çok iyi oluyor d

Rusya'da kurulacak olan OSB'yi yönetecek şirket kuruldu!

Ankara Sanayi Odası 'nın (ASO) Leningrad  Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Rusya 'da kuracağı Organize Sanayi Bölgesini  (OSB) yönetecek şirketin kuruluşu tamamlandı

Fırtına Vadisi'nin görkemli konakları büyülüyor!

çamlıhemşinliler geçen yüzyılın başında, Rusya, Polanya 'ya gidip pastacılık, fırıncılık öğrenmiş, kazançlarıyla doğdukları topraklarda Batı mimarisiyle gözalıcı konaklar yaptırmıştı

TOKİ Ankara Kazan'da 56 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Kazan Belediye uygulaması kapsamında 13 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa eklendi

Malatya'da 12 bin 500 dönümlük OSB arsasına 550 başvuru!

Malatya 3. Organize Sanayi Bölgesi 'ni (OSB)  sanayicinin hizmetine sunmaya hazırlanan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 'na  (MTSO) bu bölgede yatırım yapmak için 550 işletme başvuru yaptı

Rusya'nın asfalt malzemeleri Ordu'dan ihraç ediliyor!

Fatsa Motor İskelesi'nden Rusya'ya asfalt mıcırı gönderen firma sahibi Osman Demirel, bu ihracatta toplamda 40-50 milyon dolar gelir beklediklerini söyledi

Rusya Kazan osb Haberi

Rusya Kazan osb

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İzmir'de Sri Lanka, Myanmar ve Mali'den gelen bakanlarla ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Özlü, ilk olarak Sri Lanka Uluslararası Ticaret Bakanı Sujeewa Senasinghe ile bir araya geldi.


Görüşmede Özlü, Türkiye ve Sri Lanka arasındaki ticaret hacminin büyümesini istediklerini açıkladı. 


Senasinghe, 115 milyon dolarlık ticaret hacminin 500 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, "Amacımız Sri Lanka'yı üretim merkezi haline getirmek. Ülkemiz ileride Asya'ya açılış kapısı olacak. Çin ve Japonya'nın Sri Lanka'da 9 milyar dolarlık yatırımı var. Enerji konusunda kendi kendimize yetiyoruz. Bu konuda Türkiye ile daha yakın olmak istiyoruz. Tekstil ve çay konusunda iddialıyız, hazır giyim konusunda Türkiye ile iş birliğimiz ve ticaretimizi geliştirmek istiyoruz. Bu alanlar öncelikli olabilir." şeklinde açıklama yaptı. 


Türkiye ve Sri Lanka arasında tercihli ticaret...