16 / 05 / 2024

Rusya pazarı indirim beklentisi

Rusya pazarı indirim beklentisi

Rusya’daki ekonomik krizle bu ülkeden gelen turist sayısında kan kaybı devam ederken Rusya pazarı fiyat indirim beklentisine girdi. TUROB, eylülden beri ertelenen talebin yüksek sezonda Türkiye’ye yönlenmesinin beklendiğine dikkat çekti.

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Toyota açıkladı! Corolla modelinde 200 bin Türk Lirası indirim yaptı...

Toyota otomotiv markası, Türkiye'deki otomobil pazarında yer alan Corolla modeli hakkında güncel otomobil fiyat listesine bakıldığında, 200 bin Türk Lirası indirim yapığı görülüyor. İşte indirim ve haberin detayları...

İndirim yapmayan marketlere Ticaret Bakanı’ndan uyarı: Eğer yapmazlarsa...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara Sanayi Odası (ASO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı'na önemli bir konuşma yaparak katıldı. Bakan Bolat, indirim kampanyalarına katılmayan marketlerin pazar kaybına uğrayabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Hatta kampanyaya katılmayan firma ve kurumlara çağrı yaptı.

ŞOK’ta pazar indirimleri başladı! Tava set 349 TL’ye, çelik kettle 239 TL’ye, borcam dikdörtgen tepsi 99,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, indirim konusunda resmen kesenin ağzını açtı. Buna göre, tava set 349 TL’ye, çelik kettle 239 TL’ye, borcam dikdörtgen tepsi 99,95 TL’ye düştü. İşte 3 Eylül 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

İnşaat sektörü, Rusya kaybını Suudi Arabistan'da telafi etmek istiyor! TMB'den sektör raporu geldi! 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin raporu, savaş sebebiyle Rusya pazarında oluşan kaybın Suudi Arabistan'la kapatılabileceğine dair beklenti olduğunu ortaya koydu. İşte raporda yer alan veriler...

Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke Rusya oldu!

Yaş sebze meyveden demir ve demir dışı metallere, kimyadan madencilik ürünlerine, tekstilden toprak sanayiye kadar birçok sektörde üretim gerçekleştiren Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki ihracatçıların en büyük pazarını Rusya oluşturuyor.

Akaryakıt alacaklar şok haber! İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorine yeni zam ya da indirim geldi? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 30 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Gübre fiyatlarına dev indirim! Çiftçiler bu habere bayram edecek

Çiftçilerin, yükselişine bir türlü çare bulamadığı gübre ücretleri pazar, manav ve market gibi yerlerdeki tarla ürününün ücretini da etkiliyor. Ancak çiftçilere müjdeli indirim haberi geldi. Ton ücretlerinde dev indirim yapıldı. İşte tüm ayrıntılar.

Benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, Total, PO 2 Nisan 2023 fiyat listesi

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte merak edilen 2 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta zam sinyali! İşte 26 Mart Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı geldi? Motorin kaç TL oldu? LPG’ye zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 26 Mart Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

Carrefour Samsung'un amiral gemisi olan S20 Fe modeline Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 indirim sunuyor. Mart ayı bitmeden bu avantajlı fiyatları kaçırmayın. Türkiye'de de büyük bir satış pazarı olan Samsung, S20 Fe modeli ile büyük ilgi görüyor. Peki Samsung S20 Fe ne kadar?

Rusya pazarı indirim beklentisi Haberi

Rusya pazarı indirim beklentisi

Rusya ve BDT ülkelerinde yaşanan ekonomik kriz Türkiye için turizmde risk yaratmaya devam ediyor.  Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre yılın ilk iki ayında Rusya’dan gelen turist sayısı geçen yılın ilk iki ayına göre yüzde 26 düşüşle 92 bine geriledi. Türkiye’ye geçen yıl yaklaşık 4.5 milyon turist gönderen bu ülkeden gelen turist sayısında mart ayında da gerileme trendi sürerken, Rus tatilcilerin fiyat indirim beklentisiyle ‘son dakika’ karar verme eğiliminde olduğu belirtildi. Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından MITT Moskova Fuarı sonrasında hazırlanan raporda, Türkiye’nin turizm ve tatil denince Rusya’da akla ilk gelen ülke olması, fiyat-kalite dengesi, sektörün deneyimi, Avrupa pazarında olası talep daralması gibi nedenlerle, Eylül ayından beri ertelenen talebin sezonda Türkiye’ye yönlenme olasılığının oldukça yüksek olduğu...