08 / 07 / 2024

rusyadan dolar açıklaması

rusyadan dolar açıklaması

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Moskova’nın Rus ekonomisinin dolara bağımlılığını asgariye düşürmek için acilen önlemler alması gerektiğini aktardı.

Dolar için bomba 39 TL açıklaması. Tarihi de açıkladı

Dolar fiyatlarının hangi yöne gideceği herkes tarafından merak edildiği sırada dünyaca ünlü bir kurumdan bomba dolar açıklaması geldi. Tarihi de açıkladılar...

Merkez Bankası'ndan tarihi 142,9 milyar dolar açıklaması

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Banka tarafından yapılan 142,9 Milyar dolar açıklaması da dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama bir hayli dikkat çekti.

Bank of America'dan dolar açıklaması... 38 TL...

Ünlü bankaların dolarla ilgili açıklamaları merakla bekleniyor... Dünyaca ünlü bir bankadan da daha dolar açıklaması geldi...

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Ünlü ekonomistten çarpıcı dolar açıklaması! Serbest bırakılırsa 21 TL'ye düşer!

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks dolar kuru ile ilgili çarpıcı açıklama yaptı. Ekonomist, doların serbest bırakılması halinde 21 liraya gerileyebileceğini söyledi. 

Atilla Yeşilada'dan dolar açıklaması geldi! Dolar kuru ne olacak? 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, dolar kuru ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İşte Atilla Yeşilada'nın o açıklamaları...

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

İslam Memiş'ten flaş dolar açıklaması. Son saatlere girdik

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dolar hakkında flaş açıklamada bulundu. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı çarşamba belli olacak.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yeni dönemde para politikasıyla ilgili önemli açıkmalar yaparak, Dolar kurunu baskılamak adına döviz satışı yapılmayacağına vurgu yaptı. 

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi.

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması: Bu kadar olacak! Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketinde doların ne kadar olacağını açıkladı. Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam.

Bu dolar açıklaması herkesi şoke edecek! Haberi duyan döviz bürosuna akın etti

CHP Ekonomi Masası Üyesi Özgür Karabat aracılığı ile bir açıklama yapıldı. 20 TL'yi aşan doların, Erdoğan'ın seçilmesi ile 30 TL'ye erişeceği söylendi. Dolar tahminleri nelerdir? Merak edilen ayrıntılar haberimizde.

rusyadan dolar açıklaması Haberi

rusyadan dolar açıklaması

Bloomberg ajansına konuşan Ryabkov, Biden yönetiminin Moskova’ya yönelik yaptırım baskısını artırma sinyalleri verdiği için Rusya’nın ekonomisinin dolara bağımlılığını asgariye indirmek için acilen önlemler alması gerektiğini ifade etti.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Ryabkov, “ABD'nin mali ve ekonomik sisteminden kendimizi uzaklaştırmalı ve sürekli düşmanlık eylemlerinin bu zehirli kaynağına bağımlılıktan kurtulmalıyız. Her türlü işlemlerde doların rolünü azaltmamız gerekiyor” diye konuştu.

Rus diplomat, son yıllarda ABD'nin Rusya karşıtı yaptırımlarının Rus bankalarını, devlet şirketlerini, petrol ve gaz sektörünü, üst düzey yetkilileri ve işadamlarını etkilediğine dikkat çekti.

Moskova’nın dolara bağımlılığını azaltmak için hangi adımları atabileceğini netleştirmeyen Ryabkov, aynı zamanda Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın ülkenin ekonomi politikalarından sorumlu olmadığını sözlerine ekledi.

Moskova ile Washington arasındaki hoşnutsuzluğun giderek büyüdüğüne de işaret eden Ryabkov, iki ülke arasındaki ilişkilerin belki de...