17 / 05 / 2024

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat adresi

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat adresi

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdol Yaşam Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Rümeysa Kınık ve Sakine Polat ortaklığında kuruldu.

Neymar'ın 7 milyon sterlinlik rüya evi!

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, koronavirüs nedeniyle kendisini ve arkadaşlarını 7 milyon sterlin değerine sahip evde karantinaya aldı. İşte Neymar'ın kendini izole ettiği rüya ev....

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

Yatırımcılar gayrimenkul yatırım fonuna yöneldi!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin, konut sektörü yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.  Erktin, konut sektöründe yaşanan durgunluğun gayrimenkul yatırım fonlarına yaradığını söyledi. 

Rüya Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Alarnaout,  Khalıd Alshareef ve Musbah Alarnaoout ortaklığında kuruldu. 

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları!

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Rüya Kent Prestij Evleri projesinde 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

İzmir’de 50 m2’lik dükkanda emlakçılıkla sektöre adım atan iki genç girişimci, yabancılara gayrimenkul satarak 100 milyon dolar ciro yaptı. Peki yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

Batışehir’den evinizi alın, İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanın!

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü ve getiri potansiyeli yüksek projesi Batışehir’de ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Batışehir'den ev sahibi olanlar İsviçre Alpleri’nde rüya gibi bir sömestr tatili kazanıyor...

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat adresi Haberi

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat adresi

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.


Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...