15 / 05 / 2024

rüyayaşamevleri

rüyayaşamevleri

Pusula İnşaat Rüya Yaşam Evleri'ndeki ticari ünitelerde bayrama özel nakitte yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor, projede metrekare birim fiyatı 12 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor

BİM 15 Mart 2024 aktüel Ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor!

BİM 15 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM'de yarın, kişisel ürünlerden, beyaz eşyaya, televizyondan, kahve makinesine kadar birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı. İşte BİM aktüel kataloğu ile indirimli ürünlerin fiyatları.

CarrefourSA 22-29 Şubat 2024 Aktüel Kataloğunu yayımladı! Bebek bezi, deterjan ve temizlik ürünlerinde indirim!

CarrefourSA 22-29 Şubat güncel ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu internet üzerinden yayımlandı. CarrefourSA'da birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. Kağıt havludan, beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerine kadar seçili ürünlerde fırsat sizleri bekliyor.

BİM 20-23 Şubat'ta cazip ürünler raflarda! BİM'de bu hafta Omo Toz Deterjan Active 319 TL, Yudum Ayçiçek Yağı 171,75 TL

BİM marketler zincirinde 20-23 Şubat'ta seçili ürünlerde indirim fırsatları yer alacak. BİM' de deterjandan, elektronik eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya kadar cazip fırsatlar bulunmakta. 20 Şubat 2024 Salı BİM kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesi.

Yayalar dikkat! Kaldırımlara ilişkin yeni düzenlemeler geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yaya yolları, kaldırımlar ve yürüyüş yollarının tasarım kalitesinin yükseltilmesi amacı ile yürüttüğü mevzuat çalışmasını bitirdi. Buna göre, "Yaya Yolları ve Kaldırımların Tasarım Kuralları Hakkında Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlandı.

A101’de ‘şok’ kampanya! Teknolojik ürünler avantajlı fiyatlarıyla 29 Haziran’dan itibaren satışta, kaçırmayın!

A101, bu haftaya özel oldukça cazip ve tüketicilerin ilgisini çekecek bir kampanya düzenledi. 29 Haziran’dan itibaren televizyonlardan beyaz eşyaya, cep telefonundan kulaklığa kadar çok çeşitli teknolojik ürünler oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Bosch buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinde indirim! 2 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın adresi Bosch, seçili buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinelerinde indirim başlattı. Eğer siz de yeni beyaz eşyaya ihtiyaç duyuyorsanız, Bosch’un kampanyasına göz atmadan karar vermeyin.

Bu hafta A101’e hangi teknolojik ürünler gelecek? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün teknolojik ürün indirimli fiyatlarıyla A101'e geliyor.

Bu hafta A101 marketlere gelecek olan 14 teknolojik ürün ve 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

A101, 2 Şubat 2023 Perşembe günü marketlerine getireceği uygun fiyatlı teknolojik ürünler için bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar 14 teknolojik ürün perşembe gününden itibaren raflardaki yerini alacak. İşte detaylar...

Bu hafta A101’e gelecek olan teknolojik ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101, 5 Ocak'ta getireceği teknolojik ürünlerin tanıtıldığı bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini alacak. İşte o ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

3.499 TL’ye çamaşır makinesi olur mu demeyin! A101 6 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler A101 Kapıda uygulaması ve web sitesi üzerinden yüzü aşkın kategoride binlerce ürün satmakta. Öyle ki küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar ürün çeşitliliğine sahip. Bu ürünlerin çeşitliliği yanı sıra fiyatları da çok konuşuluyor.

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

20 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğunda neler var? Bu haftaki dev fırsatlar!

Aldın Aldın kampanyası ile karşımıza çıkan A101 kataloğunun bu haftaki ürünleri belli oldu. 20 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğunda, elektronikten, beyaz eşyaya, elektrikli ev aletlerinden züccaciyeye, mutfak aletlerinden, giyime kadar tüm fırsat ürünleri satışa sunuldu...

Kent merkezlerinde taşıtlardan arındırılmış yeni yaya bölgeleri oluşturulacak!

2020 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre şehir merkezlerinde tarihi ve kültürel cazibe noktaları ile alışveriş bölgelerinde motorlu taşıtlardan arındırılmış yaya bölgeleri oluşturulacak

rüyayaşamevleri Haberi

rüyayaşamevleri

Pusula İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Rüya Yaşam Evleri 4 bin 800 metrekarelik alanı kapsıyor, 14 katlı iki blok halinde yükselen projede 228 konut ve 30 dükkan bulunuyor.