29 / 04 / 2024

Ryan Sweet

Ryan Sweet

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, istihdam verilerini değerlendirdi. Sweet, kış ayının ılıman geçmesinin perakende ve inşaat sektöründe işe alımları etkilediğini söyledi.

PlayStation 5 fiyatları düşecek mi? PS5'te indirim sinyali!

PlayStation 5 stok sorunu çözülüyor. Sony CEO`su Jim Ryan PS5 için 2023 hedeflerini paylaştı. Peki fiyatlar düşecek mi? Playstation fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Sweet Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Farhad Farmanı ve Farzad Farmanı ortaklığında kuruldu.

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abuduhelılı Maımaıtınıyazı ve Yunchuan Cheng ortaklığında kuruldu. 

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Babel: 11 evim var, emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım!

Galatasaray'dan kiralık olarak Ajax'a transfer olan Ryan Babel, 11 evi olduğunu ifade ederek, "Emekli olunca aynı hayatı sürdürmek için 40-50 daire almam lazım" dedi...

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

Ryan İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan İnşaat Taahhüt Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nasseh Allı tarafından kuruldu. 

Antalya'da yakalanan dilenci gayrimenkul zengini çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan Hüryan Zeybek (46) adlı dilencinin 2 daire 4 dükkanı olduğu ortaya çıktı.

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sweet Homes Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yazgan tarafından kuruldu.

Ryan Sweet Haberi

Ryan Sweet

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylülde faiz artırması için her şeyin mükemmel şekilde ilerlemesi, bunun için temmuz ve ağustos istihdam rakamlarının güçlü gelmesi ve enflasyonun yüzde 2 hedefine biraz daha yaklaşması gerektiğini bildirdi.


ABD'de istihdam artışının mayısta son 6 yılın en düşük seviyesine gerileyerek hayal kırıklığı yaratması, Fed'in faiz artırımı için bir kez daha "bekle-gör" pozisyonuna geçmesine neden olmuştu. Buna karşın, cuma günü açıklanan haziran ayı tarımdışı istihdam verisinin 287 bin ile son 8 ayın en yüksek seviyesini kaydetmesi, Amerikan para politikasına yönelik belirsizliği artırdı.


AA muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, ABD'de istihdam rakamlarının aydan aya farklılık göstermesinin alışılan bir durum olmasına karşın hazirandaki güçlü istihdam artışının mayısta geçici bir "anormallik" yaşandığını göstermesi bakımından...