14 / 05 / 2024

S² avantajları

S² avantajları

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı.

Orman arazisine cephe arsa almanın avantajları ve dezavantajları!

Artan konut fiyatları arsa ve arazilere olan talebi de artırırken pek çok kişi de arsa yatırımları ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, orman arazisine cephe bir arsa satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaştı.

Suzuki’den mayıs ayına özel kampanya! Suzuki Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny'de kredi avantajları...

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip, sağlam modelleri ile öne çıkan Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny sahibi olmak isteyenler için senenin en özel ayrıcalıklarını açıkladı.

Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz, 18 ay vade fırsatı! Lansman öncesi son avantajlar!

Hayat City Mahmutbey projesinde lansman öncesi sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Hayat City Mahmutbey projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Aidat ödemekten sıkılan gençlere müjde! 18-26 yaş aralığına aidatsız kredi kartı fırsatı!

Akbank gençlere özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu olan kampanyada aidatsız bir şekilde kredi kullanımı mümkün olacak. 18 ve 26 yaş arasındaki gençleri kapsayan bu kampanya farklı avantajları da beraberinde getiriyor.

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

 Keyifli bir SUV arayanlar Skoda Kamiq'e yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Kamiq'e yapıla Mayıs ayına özel avantajlar ve kampanyaları öğrenmek isterseniz haberimizi okuyun. Park sensörleri ve otomatik park asistanı gibi yardımcı teknolojilerin de mevcut bulunduğu Skoda Kamiq 03 Mayız 2023 fiyat listesi nedir?

Mayıs ayında Ford bayisinde Courier serisinde kampanya! Pratik ve çok yönlü bir araç arayanlar elinizi çabuk tutun

Geniş iç mekanı, yüksek seviyede konforlu sürüşü, kullanışlı teknolojik özellikleri ve yakıt ekonomisi gibi avantajları ile öne çıkmaktadır. Mayıs ayındaFord bayisinden parakende satışta ek %2 peşin alım indirimi hakkını kaçırmayın

Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Milyonlara nefes aldıracak yapılandırmanın avantajları tek tek belli oldu. Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

 Profilo'nun bu kampanyası kaçmaz! Bir buzdolabı alana bir süpürge hediye! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

 Profilo'dan harika avantajları olan kampanya. Seçili buzdolabına uygun avantajlı imkanlarla bir de süpürge hediyesi var. Bu haberimizde BD2076LFXN  kodlu buzdolabını inceleyeceğiz. Bu kampanyadan yararlanmak için  haberimize göz atın. Peki Profilo buzdolabı ne kadar?

Karaca Smoothie Blender fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Karaca Smoothie Blender'lar şık tasarımları, ve uygun fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. Sızdırmaz özelliği, şık ve ergonomik tasarımı ile bol vitaminli besinleriniz dilediğiniz her an yanınızda olsun istiyorsanız Karaca Smoothie Blender tam size göre.

Skoda Kamiq avantajlarına bakmadan otomobil almayın! İşte Skoda Kamiq 2022 Mayıs fiyat listesi

Skoda'nın uygun fiyatı ile öne çıkan otomobillerinden Kamıq modelinin 2022 Mayıs ayı fiyatları belli oldu. Skoda da bu ay diğer firmalarda da olduğu gibi fiyat artışına gitti. İşte Skoda Kamiq 2022 Mayıs ayı fiyat listesi...

Türkiye'de 27 bin bina kimlik aldı! Peki süreç nasıl başladı, sistemin avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Binaların teknik ve genel bilgilerine kolayca erişilerek izlenebilmesi amacıyla hayata geçirilen Bina Kimlik Sistemi (BKS) aracılığıyla Türkiye'de 27 bin binaya kimlik belgesi verildi. Peki süreç nasıl başladı? Sistemin avantajları neler? İşte detaylar...

S² avantajları Haberi

S² avantajları

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı. S² programı sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor. Satış görüşmeleri interaktifleşirken, öncesinde hazırlanan sorular ve sosyal medya entegrasyonu ile müşteri profili belirleniyor, kişiye en uygun müşteri temsilcisi seçilerek satış görüşmeleri başlıyor.


Müşterinin istediği ev tipi programa girilerek makete entegreli sistemden filtrelenen uygun daireler görülebiliyor. Konu ile ilgili konuşan Burak Yangın; “Patent başvurusunu yaptığımız özel bir sistemle donatılan makette müşterinin isteklerine uygun evler ışıklandırılıyor. Fiber optik kablolarla ışığı maket içerisine ileten sistem sayesinde ışık sistemi uzun süre sorunsuz çalışıyor. Bu sayede mevcut maketlere de sistem kurulabiliyor. Modern...