15 / 05 / 2024

s ofis projesi

s ofis projesi

Dap Yapı S Ofis projesi bedava ofis sitemiyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Dap Vadisi'nin içinde yer alan projede 184 tane ofis ve 19 tane dükkan yer alıyor.

Dap Vadisi fiyatlar!

Dap Vadisi projesi Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve Bumerang Ofis projelerini kapsıyor. Toplam 900 birimden oluşan projede son 400 ofis satışa çıktı. İşte Dap Vadisi fiyatlar...

İstanbul'da markalı 8 ofis projesi!

İstanbul'da markalı konut projelerinin yanı sıra ofis projeleri de yoğun ilgi görüyor. İşte son dönemde ön plana çıkan 8 markalı ofis projesi...

Kazandıran 6 home ofis projesi!

Konut ve ticari projelerin yanı sıra home ofis projeleri de tercih ediliyor. İşte İstanbul’daki kazandıran 6 home ofis projesi…

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis Projesi 2017 değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2017 yılı Sümerpark AVM ve Ofis Projesi değerleme raporu yayınlandı.

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Pera GYO'dan Denizli'ye ofis projesi!

Pera GYO, Denizli Sümerpark Alışveriş Merkezi'nin yanında 232 bağımsız bölümden oluşan ofis projesi inşa edecek. Pera GYO 232 bağımsız bölümden oluşacak projenin B bloğunun ince inşaat işleri için D.A.B. Mühendislik'le sözleşme imzaladı.

DBM İnşaat'tan İzmir Çiğli'ye ofis projesi!

İnşaat çalışmalarını Çiğli ağırlıklı olarak sürdüren DBM İnşaat, Anadolu Caddesi üzerinde, iki ofis projesi üzerinde çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, projelerden birinde inşaata Nisan'da başlamayı planladıklarını belirtti.

Premier Kampüs Ofis projesi Aralık'ta teslim!

'Kampüs ofis' rüzgarı Fer Yepı'yla İstanbul'a geldi. Şirket Premier Kampüs Ofis projesini yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Premier Kampüs Ofis'te kiralamalar da Propin ve CBRE tarafından gerçekleştirilmeye başlandı.

Salute Merkez Ofis projesi iç mimarisiyle dikkat çekiyor!

Salute Merkez Ofis Projesi, kurumun genç ve dinamik ekip yapısına uygun iç mimarisiyle dikkat çekiyor. 3 ay gibi kısa bir sürede hayata geçirilen projenin en çarpıcı yanlarından birisi de renk ve geometrinin çalışma alanlarında yarattığı yansımalar.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

Premier Kampüs Ofis kampanyalı ödeme planı!

Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. İşte Premier Kampüs Ofis kampanyalı ödeme planı...

Premier Kampüs Ofis projesinin birinci etabı tükendi!

Fer Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis'te ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Kampüs Ofis projesi Peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sunuyor.

Premier Kampüs Ofis projesi ne zaman teslim?

Premier Kampüs'te yer alan ofislerin fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Premier Kampüs Ofis projesi ne zaman teslim?

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis nerede?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Peki Fer Yapı Premier Kampüs Ofis nerede?

s ofis projesi Haberi

s ofis projesi

Dap Yapı S Ofis projesi, Kağıthane - Çağlayan'da inşa ediliyor. Dap Vadisi'nin içinde yer alan proje 203 birimden meydana geliyor.


Dap Vadisi S Ofis projesinfe 184 tane ofis ve 19 tane dükkan bulunuyor. Kapalı otopark, 2 mağaza ve 3 ofis katı, 1 giriş ve 4 ofis katı olarak tasarlandı.


12 katlı olarak yükselen Dap Yapı S Ofis projesinde fiyatları 190 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Dap Yapı S Ofis projesi içerisinde 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi gibi imkanlar sunuluyor. 


S Ofis iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...