06 / 05 / 2024

S2 amacı endir

S2 amacı endir

İnşaat mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programım tanıttı. Program sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor.

'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu! Vatandaşlardan en çok hangi yanıt geldi?

Yöneylem Araştırma tarafından 'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu. İşte o anketten çıkan sonuçlar...

BDDK talimat verdi: Krediler amacına aykırı işlemlere konu edilmeyecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Türk Lirası cinsinden açılan kredilerin amacına aykırı işlemlere konu olmaması için bireysel veya kurumsal müşterilere gerekli kontrollerin yapılması talimatı verildiğini bildirdi.

Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Karakaş Narenciye Vakıf Çiftliği'nin kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası TBMM'de!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir alanın kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Depreme karşı tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırma komisyonu kuruldu!

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına Dair Karar!

Kanal İstanbul projesinin amacı nedir?

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin amacı ne? Projenin İstanbul'a ne katkısı olacak? İşte detaylar...

Konutta yatırım amacı, ihtiyacın önüne geçti!

2019'dan beri stok sorunu yaşayan konut sektörü, kamu bankalarının geçen haziranda başlattığı düşük faizli kredi paketleriyle nefes aldı. Konut talebinde yatırım amacı, ihtiyacın önüne geçti.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

Aksaray'da mera vasıflı parselin tahsis amacını değiştirme kararı TBMM'de!

Aksaray Valiliği Mera Komisyonunun mera vasıflı bir parselin tahsis amacını değiştirme kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Lisesi'ndeki idare binasının kullanım amacı TBMM'de!

Antalya Lisesi'nin girişindeki restorasyonu tamamlanan idare binasının kullanım amacıyla bir bakanlık tarafından istenip istenmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Amacımız her yıl 300 bin konutu dönüştürmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, yaklaşık 6,5 milyon konutun yeniden yapılandırılmasını hedefliyoruz. Amacımız her yıl 300 bin konutu dönüştürmek" dedi.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

S2 amacı endir Haberi

S2 amacı endir

İnşaat mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programım tanıttı. 


Program sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor. 


Satış görüşmeleri interaktiileşirken, öncesinde hazırlanan soııılar ve sosyal medya entegrasyonu üe müşteri profili belirleniyor, kişiye en uygun müşteri temsilcisi seçüerek satış görüşmeleri başlıyor. Yazılımla ügili Hasan Bursalıoğlu, "Doğru müşteri ile doğru temsilciyi buluşturuyoruz"...