07 / 05 / 2024

S2 tanıtım töreni

S2 tanıtım töreni

İnşaat mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programım tanıttı. Program sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor.

TİKA'nın 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtım töreni yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Projeleri Tanıtım Töreni'nde konuştu. TİKA'nın 4 kıtada, 29 ülkedeki 53 projesinin tanıtımı yapıldı.

İstanbul'un tanıtımı için 29.7 milyon TL harcanacak!

İstanbul Stratejik Planı'na göre uluslararası alanda İstanbul'un tanıtımı için 29,7 milyon TL; Boğaziçi öngörünüm alanını korumak ve geliştirmek için 6,5 milyon TL, kültür ve tabiat varlıklarının korunması 347,3 milyon TL harcanacak.

Başakşehir yeni kent merkezinin tanıtım filmi!

İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilmesi planlanan Başakşehir yeni kent merkezinin detayları ve tanıtım filmi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışması için hazırlanan özel afişler vatandaşların beğenisine sunuldu.Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda.

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu!

24 - 26 Eylül tarihlerinde Arnavutluk'un İşkodra kentinde düzenlenen Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu. Arnavutluk'ta Trabzon ve Büyükşehir Beleidyesi çok yönlü olarak tanıtıldı.

Ariston yeni kombinin tanıtımına Türkiye’den başladı!

Ariston Thermo’nun yeni ürün serisinin ilk oyuncusu Cares Premium kombinin tanıtımı Türkiye’den başladı. Genel Müdür Mete Zadil, ürünlerinde yenilenebilir enerji ve enerji tasarrufunun birinci kriter olduğuna dikkat çekti.

Kartal'da yarın yerinde dönüşüm kapsamında yıkım töreni gerçekleşecek!

Yakacık Çarşı Mahallesi, Çapa Sokak’ta 2 bloklu 17 daireli Subay Evleri Sitesi’nin yerinde ve deprem dönüşüm kapsamındaki yıkım töreni 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 13:30’da yapılacak.

Aydos Country tanıtım ofisi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Aydos Country tanıtım ofisi adresi şu şekilde: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi no:7 Sancaktepe İstanbul...

Beylikdüzü Makyol Yaşam'ın tanıtım filmi yayınlandı! 217 bin 840 TL'ye!

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinin tanıtım filmi yayınlandı. Projede yer alan daire fiyatları 217 bin 840 TL'den başlıyor. Ödemelerde ise yüzde 40 peşinat sonrası 30 ay 0 faiz uygulanıyor.

Aydos Country tanıtım ofisi açıldı! Bugün büyük gün!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde toplam 900 adet konut yer alıyor. Aydos Country tanıtım ofisi açıldı. Proje 50 bin 100 metrekare arsa alanına sahip.

Garanti Koza İnşaat’ın 2 projesinin tanıtımı yapıldı!

Garanti Koza, İstanbul ve Bulgaristan’da gerçekleştirilen 2 büyük proje tanıtımını 2007 yılından beri Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World Türkiye’nin, gayrimenkul danışmanları ve brokerlarına sundu.

M1 Merkez Konya AVM'de Organik Ürünler Tanıtım Günleri gerçekleşecek!

Konya Valiliği , İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve M1 Merkez Konya AVM işbirliğiyle 27-28 Eylül tarihlerinde M1 Merkez Konya AVM’de “Organik Ürünler Tanıtım Günleri” gerçekleştirilecek.

S2 tanıtım töreni Haberi

S2 tanıtım töreni

İnşaat mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programım tanıttı. 


Program sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor. 


Satış görüşmeleri interaktiileşirken, öncesinde hazırlanan soııılar ve sosyal medya entegrasyonu üe müşteri profili belirleniyor, kişiye en uygun müşteri temsilcisi seçüerek satış görüşmeleri başlıyor. Yazılımla ügili Hasan Bursalıoğlu, "Doğru müşteri ile doğru temsilciyi buluşturuyoruz"...