20 / 05 / 2024

Sa Yapı ileitşim

Sa Yapı ileitşim

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Taşsa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Taşsa Yapı Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Turan, Ali Fuat Yüksel ve Hikmet Kurşun ortaklığında kuruldu.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

'Asgari ücrete, memura, emekliye yeni zam ve yüklü ikramiye verilecek'

Marketlerin fiyat donduracağını aylar öncesinden söyleyen Ankara'nın tecrübeli gazetecilerinden Erdal Sağlam, seçim öncesi ekonomide ortaya çıkacak tabloyu değerlendirdi. Yeni zamlar, ikramiye, kredi bolluğu olacak ancak...

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bulut tarafından kuruldu.

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Altıner tarafından kuruldu.

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tar Sa Yapı İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Nalkıran ve Shamıl Hasanov ortaklığında kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

10ur Yapı Bilişim Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

10ur Yapı Bilişim Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Zorbozan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Palace Yapı Bilişim Sistemleri Limited Şirketi İ kuruldu!

Palace Yapı Bilişim Sistemleri Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Uğurlu imzasıyla kuruldu.

Sintel Yapı Bilişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintel Yapı Bilişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Suat Kadıoğlu imzasıyla kuruldu.

Sa Yapı ileitşim Haberi

Sa Yapı ileitşim

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat işleri ile uğraşmak, iştigal konusu ile ilgili gerekli olan malzemenin ve yardımcı malzemenin alımını, satımını, inşaat ve taahhütlük gibi işleri yapmak, kat karşılığı veya kendi alacağı arsa veya bina üzerine inşaat yapmak, bunları pazarlamak ve bu işin komisyonculuğunu yapmak, Şirket maksat ve konusunu gerçekleşmesi için arsa ve tarlaları parsellemek sureti ile almak, satmak ve bu işin komisyonculuğunu yapmak, Yurt içinde ve yurt dışında açılmış ve açılacak olan her türlü devlet ve özel sektör inşaat ihalelerine katılabilir, taahhütlerde bulunabilir, taşeronluklar alabilir, verebilir, Her türlü konut, işyeri ve ticarethanelerin tamiratını -tadilatını, tarihi binaların restorasyonunu yapabilir, konusu...