30 / 04 / 2024

Saadettin Korkut

Saadettin Korkut

İşinin Liderleri Zirvesi'nde konuşan Metin Sancak, "İzmir'e bugüne kadar 5 proje için 800 milyon lira harcadık" dedi. Saadettin Korkut ise, Petkim Limanı'nın birkaç ay içinde tamamlanacağını müjdeledi

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Kut ve Yakut İşçimenler tarafından kuruldu.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kortek Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kortek Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Korkut Şimşek tarafından kuruldu.

14 Mayıs sonrası ekonomide neler olacak? Ünlü ekonomistin iki farklı senaryosunu duyunca ağzınız açık kalacak!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Korkut Boratav, 14 Mayıs seçimleri sonrasında Türkiye ekonomisinde meydana gelebilecek olayları anlattı. İki farklı senaryoyu paylaşan Boratav, muhalefete de birtakım uyarılarda bulundu.

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

TOKİ Muş Korkut’ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Muş Korkut projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Korkut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Korkut 2022 sosyal konut projesi...

Noob İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Noob İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Kubilay Korkut  tarafından kuruldu.

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Neoge Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nalan Korkut tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmecid Saadettin tarafından kuruldu.

Bmn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 11 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Tütüncü, Mehmet Yaşar Koca ve Saadettin Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Saadettin Korkut Haberi

Saadettin Korkut
Türk Telekom Grubu, İzmir'de birlikte çalıştığı "stratejik müşterileri" için bir otelde "İşinin Liderleri Zirvesi" düzenledi. Zirvede bir de "Dönüşüm zamanı" konulu panel düzenlendi. Panelde Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Güçlü, Yaşar Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş, PETKİM Genel Müdürü Sadettin Korkut, Folkart Yapı Genel Müdürü Metin Sancak ve Arkas CEO'su Önder Türkkanı birer konuşma yaptı. Petkim Genel Müdürü Sadettin Korkut, Türkiye'nin 3'üncü büyük konteyner limanı olan Petkim Limanı'nın tamamlandığını ve işletilecek firmaya teslim edildiğini söyledi. Limanın birkaç ay içinde çalışmaya başlayacağını vurgulayan Korkut, "Bunun yanında SOCAR'ın da yatırımları devam ediyor. Halen süren projelerin hayata geçmesiyle Türkiye'de yaptığımız yatırım miktarı 20 milyar doları bulacak" ifadelerini kullandı. 

FOLKART'TAN YURT DIŞI ATAĞI 

Folkart Genel Müdürü Metin Sancak da dijital bir...