02 / 05 / 2024

saatler geri alındı

saatler geri alındı

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatler, bugün saat 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alındı. Saatler 25 Ekim Pazar günü ise saat 04.00'ten itibaren de 1 saat geriye ayarlanacak.

Kripto parada önemli gelişme resmen duyuruldu! 5 milyar dolar geri alındı!

Yaklaşık bir yıla yakın bir süredir sürekli kötü haberlerin odağındaki kripto para borsalarını hareketlendirecek bir haber geldi ve dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in el konulan 5 milyar dolar tutarındaki likit varlığının geri alındığı resmen duyuruldu.

Konut satışlarında müteahhidin hakları korumaya alındı!

Konutu iade eden tüketici parasını eski düzenlemede 90 günde geri alıyordu. Bu sürede 180 güne çıktı. Yeni düzenleme ile konut satışlarında müteahhidin hakları korumaya alındı.

Gürcistan'daki 15 dönümlük arazi 40 yıl sonra geri alındı!

Türkiye ile Gürcistan arasındaki sınırı çizen Çaksu Deresi'nin 40 yıl önce yatağını değiştirmesi sonucu, 15 dönümlük arazinin Gürcistan'da kalmasının ardından başlatılan mücadelede sona ulaşıldı. 15 dönüm arazi 40 yıl sonra geri alındı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Altındağ'da gecekondu yıkımı için belediyeye verilen yetki geri alındı!

11 yıldır atıl halde dönüşümü bekleyen İskitler'de yetki karmaşası yaşanıyor. Temmuz ayında bölgedeki gecekonduların yıkımı için Altındağ Belediyesi'ne verilen yetki geri alındı.

Konut kredisi dosya masrafı geri alınabilir mi?

Konut kredisi kullanan tüketicilerden alınan yüklü dosya masraflarının iadesi edilip edilmeyeceği yönünde birçok Yargıtay Kararı alındı. Peki, banka konut kredisi dosya masrafı geri alınabilir mi?

Beza İnşaat Maksimum Life'ta yüzde 25 primle geri alım garantisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Orhanlı'da Beza İnşaat tarafından inşa edilen Beza İnşaat Maksimum Life projesinde yüzde 25 primle geri alım garantisi sunuluyor. Maksimum Life daire fiyatları metrekaresi 1.100 liradan başlıyor.

Bodrum çöplüğündeki yangın kontrol altına alındı!

Bodrum'da dün öğle saatlerinde yerleşim alanlarına yakın bir bölgede çöp depolama alanında çıkan yangın bugün öğle saatlerinde kontrol altına alındı. Mupla Bodrum'da gökyüzünün dumanla kaplandığı gözlendi.

Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı!

İki yangın söndürme helikopteri ve bir amfibik uçak ile havadan, çok sayıda yer ekibiyle de karadan müdahale edilen Fethiye ilçesinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Gaziantep'te kağıt fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı!

Gaziantep'te kağıt fabrikasında, dün öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına, 45 kişilik itfaiye ekibi müdahale etti. Yaklaşık 15 araç, 4 su tankı ve 3 kepçenin destek verdiği çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı

Emlak Konut Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındığı açıklandı...

31 ili kapsayan vali atamalarında 12 ilin valisi merkeze alındı!

Vali atamaları hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 31 il valiliğini kapsayan kararla 12 ilin valisi merkeze alındı. Burdur, Bartın, Batman, Edirne, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Manisa, Mardin, Ordu, Rize, Siirt valilileri merkeze alındı...

Geçmiş yıllarda ödenen emlak vergisi nasıl geri alınır?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince tek mesken sahipleri için sıfır oranlı emlak vergisi uygulaması bulunuyor. Peki, geçmiş yıllarda ödenen emlak vergisi nasıl geri alınır? İşte ödenen emlak vergisini geri almanın yolu..

saatler geri alındı Haberi

saatler geri alındı

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatler, bugün saat 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alındı.


Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 17 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.


Buna göre, saatler 29 Mart Pazar günü saat 03.00'ten itibaren 1 saat ileri alındı.


Saatler 25 Ekim Pazar günü ise saat 04.00'ten itibaren de 1 saat geriye...