29 / 04 / 2024

Saba Aras adres

Saba Aras adres

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Muhammed FatihBarış  ve Ömer Barış tarafından kuruldu.

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Muhammed FatihBarış  ve Ömer Barış tarafından kuruldu.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.

İran'daki Saba ticari binasını Türk inşaat firması yapacak!

İran Sosyal Güvenlik Yatırım Firması ve Türkiye'den iki özel şirket arasında 95 milyon dolar değerinde 3 anlaşma imzalandı. 70 milyon dolarlık Saba ticari binası Türk inşaat firması tarafından inşa edilecek.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Adres satılık daire!

Sancaktepe Adres satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Metroya yakın bir konumda bulunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Halkalı Tema İstanbul adres bilgileri!

Halkalı Tema İstanbul adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı-Atakent’te hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte adres bilgileri!

Dolce Vita Yaşam Kulübünün yer aldığı projede evlerin tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor. Toskana Orizzonte adres bilgileri kapsamında proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Selective Port Pendik adres!

Selective Port Pendik adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 320 adet konuttan meydana gelen Selective Port projesindeki daire alanları 55 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor...

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap adres!

Concord İstanbul projesinde daireler 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen geniş fiyat seçenekleriyle satış sürecine devam ediyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap adres bilgileri...

Sofa Loca adres!

Sofa Loca adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Sofa Loca projesinde dairelerin büyüklükleri 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor...

Dekar Asmalı Bahçeler adres bilgileri!

Dekar Asmalı Bahçeler adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Asmalı Bahçeler projesinde daire fiyatları 520 bin 150 lira ile 922 bin 130 lira arasında değişiyor...

Saba Aras adres Haberi

Saba Aras adres

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Muhammed FatihBarış  ve Ömer Barış tarafından kuruldu.

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi konusu:
OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v. b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik...