03 / 05 / 2024

SABAH İl Buluşmaları sakarya

SABAH İl Buluşmaları sakarya

SABAH İl Buluşmaları’nın 7’ncisi Sakarya’da gerçekleştirildi. Toplantıda Sakarya’nın kültürel ve ekonomik konumu gibi önemli konular masaya yatırıldı. Şehir yatay mimari çalışmaları ve çevre yatırımları ile ön plana çıktı.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 45. Gündem Buluşmaları’nda inşaat malzemeleri sanayisinde finansman konusu masaya yatırılacak.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İMSAD 42. Gündem Buluşmaları toplantısında küresel ekonomi ele alındı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 42’inci kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti.

20 yılı kapsayan dönüşüm planı yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Gündem Buluşmaları’nın 40’ıncı toplantısında, gelecek 20 yılı kapsayan kentsel dönüşüm planı yapılması gerektiğini söyledi. 

SABAH İl Buluşmaları sakarya Haberi

SABAH İl Buluşmaları sakarya

SABAH Gazetesi yazarlarının katılımı ile gerçekleştirilen SABAH İl Buluşmaları'nın 7'ncisi Sakarya'da yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Erenler ilçesinde bir otelde düzenlenen toplantıda Sakarya'nın kültürel değerleri ve uluslararası rekabetteki konumu gibi konular konuşuldu. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Yatay mimariyi sadece deprem güvenliği için değil, kent estetiği için de önemsiyoruz. Sakarya'da insanların toprakla, yeşille temas ettiği, göğü görebildiği, bir tarz üzerinde durduk. Bizim medeniyet tasavvurumuz ve şehirciliğe bakışımız da yüksek katlı binalara mesafeli olmamızı gerektiriyor. Hamdolsun önümüzde parklarıyla, yeşil alanlarıyla, meydanlarıyla, doğal güzellikleriyle, mimarisiyle kendine has karakteri olan bir Sakarya var" diye konuştu. Toçoğlu şöyle devam etti: "Sakarya'ya gelen gazeteciler, şehirdeki yatay mimariyi gördüklerinde, hayranlıklarını dile getiriyorlar. Bu bizim için, Sakaryamız için gurur vesilesi. Şehirler için önemli konulardan biri...