17 / 05 / 2024

Sabahcı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer

Sabahcı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer

17 Temmuz'da 3 arkadaşı işe CarrefourSA yönetim kurulundan istifa ettiklerini ifade eden Haluk Dinçer, ortaklığın aslında o gün bittiğini söyledi...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

CarrefourSA İstinye hizmete açıldı!

CarrefourSA İstinye ‘çıpa’ konseptiyle hizmete açıldı. Açılışa Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu da katıldı.

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Rönesans Holding, Ballast Nedam NV'nin yüzde 99'unu satın aldı!

Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam NV'nin % 99'unu satın aldı. Teknoloji perakende şirketi BİMEKS, Almanya’da şirket almak için harekete geçti.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Kiler Holding rotasını inşaata çevirdi!

Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler: Perakendecilikte yapacağımızı yaptık. Artık hedefimizde inşaat ve enerji var. Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler perakende sektöründen çıkış nedenlerini anlattı.

Esas Gayrimenkul , proje ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde!

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde. Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Net Holding, duty free mağazaları için görüşmeye başladı!

Net Holding, Lefkoşa Ercan Havalimanı’nın işletmecisi T&T Havalimanı İşletmeciliği ile havalimanının duty free perakende satış mağazalarının 25 yıl süre ile kiralama görüşmelerine başladığını KAP'a bildirdi

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer, TÜSİAD'ın geçici başkanlığı için öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Peki, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer Haluk Dinçer kimdir? İşte Haluk Dinçer..

Sabahcı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer Haberi

Sabahcı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer

Sabahcı Holding Perakende  ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, 17 Temmuz'da 3 arkadaşıyla birlikte CarrefourSA yönetim kurulundan istifa ettiklerini belirtti. Dinçer, istifa ederek verdikleri mesajın Sabancı olarak CarrefourSA'ya daha fazla katkı sağlayamayacakları yönün olduğunu ifade etti. Dinçer, CarrefourSA'nın ortaklık yapısı nedeniyle performansını beğenmediğini...