29 / 04 / 2024

Şaban Özdemir

Şaban Özdemir

K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kartal, Şaban Özdemir, Gürhan Ceviz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Şaban Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemir Country'de stüdyo daireler 80 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV'yle!

Balıkesir Akçay'da inşa edilen Özdemir Country'de fiyatlar yüzde 1 KDV'li olarak 80 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Özdemir Country'de 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 80 bin TL'den başlangıç gösteren daire fiyatlara yüzde 1 KDV dahil ediliyor.

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Selçukhan Caddesi'nde kuruldu.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor. Başvuru süresi 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan projede 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Hanönü Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nin temeli atıldı!

Kastamonu Hanönü ilçesinde yapılacak Şeyh Şaban-ı Veli Camisi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Şaban Topal: Konya'da herkesi ev sahibi yapmak istiyoruz!

KONYA Müteahhitler Birliği yönetim kurulu, merkez binalarında basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Toplantıda Konya Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Şaban Topal, konuşma yaptı.

Şaban Özdemir Haberi

Şaban Özdemir
K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kartal, Şaban Özdemir, Gürhan Ceviz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her...