08 / 05 / 2024

Şaban Sözal

Şaban Sözal

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Şaban Sözal Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Topçu İbrahim Sokak'ta kuruldu.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Sönmez tarafından kuruldu.

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri geldi!

İzmir Bornova'da yaşayan Şaban Dalgılıç, polis memuru oğlunu 2016 yılında terör saldırısında kaybetti. 9 ay çalışamayan Dalgılıç'ın kredi borçları birikti, haciz konuldu ve eve satış emri geldi. 

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Gazze'nin imarına destek çağrısı!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın talimatıyla Gazzeliler için tüm çabanın sarfedileceğini açıkladı. Gazze'de imarın hızlandırılması için maddi destek çağrısı yapıldı.

Bursa Şaban Güzeler Erkek Öğrenci Yurdu açıldı!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşırken, eğitime yaptığı yatırımları aralıksız olarak sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Şaban Güzeler Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nu hizmete açtı.

Bandırma'nın 1/5000'lik imar planı onay bekliyor!

Bandırma Mizan Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmecisi Şaban Sıvacı, imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Sıvacı, 1/5000'lik planların Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Semra Özal’ın Sarıyer'deki köşkü satılmıyor!

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer'deki evini satıcağı iddialarına oğlu Ahmet Özal’dan itiraz geldi. Evin satışa çıkarılmadığını söyleyen Özal, ‘Bu dedikoduyu kim çıkarıyor?’ diye konuştu.

Şaban Topal: İnşaat sektörü canlanıyor!

Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, KDV indiriminin piyasayı canlandırdığını ve vatandaşta heyecana sebebiyet verdiğini söyledi. Topal, “Şu an gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı” dedi.

Çankırı-Şabanözü OSB doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Çankırı/Şabanözü OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Ankara ve Çankırı İlleri Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Şaban Sözal Haberi

Şaban Sözal

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Şaban Sözal Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Yatırım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri.


Yatırım Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Topçu İbrahim Sokak, Pak Plaza,...