18 / 05 / 2024

sabancı holding ortaköy arsa

sabancı holding ortaköy arsa

İstanbul Ortaköy'de bin metrekare arsasını işgal edilip, cafeye çevrildiğini öne süren Sabancı Holding dava açtı...

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Sabancı Holding 2023 yılında kan kaybediyor!

Sabancı Holding, 2023 yılında kan kaydetti. 2023 yılının ilk çeyreğinde 6,09 milyar TL kar elde eden holding, geçen yıla göre yüzde 26 geriledi. İşte detaylar!

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Sabancı Holding çimento sektöründe 50 yılı geride bıraktı!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Sabancı Topluluğu’nun çimento sektöründe 50 yılı tamamlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sabancı Holding 2017’de 4,5 milyar TL yatırım yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul “Türkiye’ye inanıyoruz, yatırıma devam ediyor. 2016 global anlamda zor bir yıl oldu ama buna rağmen Sabancı Holding olarak son beş yılın en büyük yatırımını da bu sene 4,1 Milyar TL olarak yaptık.”dedi.

Sabancı Holding'ten enerji sektörüne dev yatırım!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, “Enerjisa üretim ve satış faaliyetlerinden oluşan ana iş kolunda zamanında aldığı tedbirler ile başarılı operasyonlarını sürdürdü. Zorlu pazar koşullarında yenilenebilir enerjinin önemli payı sayesinde, üretim portföyümüzün verimliliğini artırdık.''dedi.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Sabancı Holding çimentoda güçlendi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, çimento şirketlerinin geçen yılki güçlü performanslarının da üzerine çıkarak net karlarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14 artırdığını belirtti.

Sabancı Holding Adana'daki fabrikayı AVM yapacak!

Adana'daki eski Tekel Fabrikasını AVM yapmak için girişimlerde bulunan, CarrefourSA'daki imar değişikliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden geçirmeyi başaran Sabancı Holding, tekstil krizinden sonra kapanan fabrikaları AVM yapmaya hazırlanıyor.

2002 yılında Sabancı, CarrefourSa için kamu binası yapacakmış!

2002 yılında Sabancı Holding, Ataköy - Şirinevler kavşağına Carrefoursa yapmak için, Bahçelievler'de 24 milyon dolara toplam 30 bin 500 metrekare kapalı alana sahip kamu binası yapacakmış.

Sabancı Holding’in çimento cirosu 2,5 milyar TL'ye ulaştı!

Sabancı Holding’in, stratejik iş kollarından biri olan çimento sektöründe 2014 yılında toplam cirosu yüzde 16 artışla 2,5 milyar tl’ye ulaştı. Akçansa ve Çimsa’nın toplam karı ise 450 milyon TL oldu.

Sabancı Holding'in gelirleri yüzde 21 arttı!

2014 yılının ilk dokuz ayında Sabancı Holding ’in konsolide gelirleri, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 21 artışla 20 milyar 395 milyon TL olarak gerçekleşti.

sabancı holding ortaköy arsa Haberi

sabancı holding ortaköy arsa
Sabancı Holding, İstanbul Ortaköy'de yer alan bin metrekare arsasının işgal edilerek çay bahçesi ve kafeye dönüştürüldüğü için İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Dava dilekçesinde arsa işgalinin önlenerek, holdinge teslim edilmesi ve 10 bin TL'lik ecrimisil bedelinin ödenmesi...