02 / 05 / 2024

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Katılımcılar kış turizminin son durumunu değerlendirdi.

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılara fırsat! 

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde bulunan 2 adet mağazayı satacak. İşte detaylar...

Gedik Üniversitesi, Perpa'da 2 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde yer alan 2 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan merak edilen soruya şoke eden cevap: Kefil olamam

Ekonomi alanında yaptığı yorum ve analizlerle dikkatleri üzerine çeken Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş Twitter'dan kendisine gelen bir soruya şoke eden bir cevap verdi. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş yine uyardı! Doların son hamlesi Türkiye için çok kötü oldu!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından ekonomiye ilişkin görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Demirtaş, doların Euro'yu geçmesinin ardından döviz kurlarıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Arsa yatırımı yapacaklar bu fırsatı kaçırmayın! İstanbul'da satılık 2 arsa!

Beykent Üniversitesi İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi'nde konumlanan yüzde 10 imarlı 2 arsayı satıyor...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Elon Musk'ın Bitcoin açıklamalarına ilişkin konuştu. Demirtaş, "Elon Musk’ın yaptığı da yanlış, her coini aldırmaya çalışanın yaptığı da yanlış" dedi.

Özgür Demirtaş'tan kripto para uyarısı: Vagona binenlerin canı çok yanacak!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasıyla beraber kripto para borsaları tartışmaları alevlendi. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulundu.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Çalışanlar evde kalmak istiyor!

Sabancı Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi tarafından ortak gerçekleştirilen araştırmaya göre, sonucunda, pandemi döneminde evden çalışanların büyük bölümü ardından da evden çalışmaya devam etmek istediğini sonucu ortaya çıktı.

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Haberi

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi

Mercator, İPM araştırmacısı Cenk Demiroğlu'nun düzenlediği panelde Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu. Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı vc Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Calıid Cıııgı, Becercn A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Beceren ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Uzmanı Şener Şen konuşmacı olarak yer aldı. 


Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıııgı, uluslararası firmalar tarafından yapılan testlere göre Erciyes Dağı'nın önümüzdeki 50 yıl içinde küresel ısınmadan etkilenmeyeceğini belirtti. Ancak Türkiye ve dünyanın birçok kayak merkezi için aynısını söylemek mümkün değil. İPM Araştırmacısı Cenk Demiroğlu dünyada kayak merkezleriyle ünlü Alp Dağlan'nda bir derecelik ısınmanın 100 kayak merkezinin kapanmasına yol açacağına dikkat çekti. "Şu ana kadar yaptıklarımızın cezasını önümüzdeki 20 yılda ödeyeceğiz"...