06 / 05 / 2024

Sabancıco Emlak adres 

Sabancıco Emlak adres 

Sabancıco Emlak Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arash Khardoush tarafından kuruldu.

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keysera Danışmanlık Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 99 bin TL sermaye bedeli ile Ausılıı Ozturk ve Semra Coşkuntuna ortaklığında kuruldu.

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket kuruldu!

Shah Turk Co Emlak Limited Şirket Esenyurt'ta Syed Saeed Shah tarafından kuruldu.

Kavi Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Halil Coşkuner tarafından kuruldu.

Azdan İstanbul İnşaat Taahhüt Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Azdan İstanbul İnşaat Taahhüt Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Arnavutköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Sabancı ve İzzettin Elgün tarafından kuruldu.

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Etken Emlak Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 78 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu.

Sabancıco Emlak Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sabancıco Emlak Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arash Khardoush tarafından kuruldu.

Emlak Bankası 2019 sonuna kadar 13 şube açacak!

Emlak Bankası hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2019 yılında, 7 coğrafi bölgemizde 15 şube açma hedefimiz vardı, 2 şubemizi açtık. 13 şubemizi de yıl sonuna kadar açacağız" diye konuştu...

Evora İzmir adres!

Evora İzmir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metız Co Turizm Yazılım Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Tayfeh Aghayarı tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Sabancıco Emlak adres  Haberi

Sabancıco Emlak adres 

Sabancıco Emlak Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arash Khardoush tarafından kuruldu.

Sabancıco Emlak Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Katlı pazar ticareti yapmak,Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her...