17 / 05 / 2024

Sabri Ceylan

Sabri Ceylan

Saros Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Sarıgül, Sabri Ceylan, Mehmet Seven tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Perpa İş Merkezi'nde kuruldu.

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Ceykar Restorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik’te Serhat Sabri Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri!

Toplam 675 konuttan meydana gelen Zer Göztepe projesi 2020 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ceylan İnşaat Türkçe isim geleneğini sürdürüyor!

Ceylan İnşaat, geçmişte olduğu gibi hayata geçireceği yeni projelerinde de de kullanacağı isimlerin Türkçe olması konusunda hassasiyet göstereceğini açıkladı.

Ceylan İnşaat'tan 90 ay vade de 0 faiz fırsatı!

Ceylan İnşaat ev almak isteyenlere özel ödeme planı sunuyor. Firma, Konut satışlarında 90 ay vade de ‘0’ faiz uygulaması başlattı.

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

Ceylan İnşaat’ın PR ajansı Brandworks oldu!

Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat’ın kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Sabri Sarıoğlu Amerika'dan ev aldı!

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan sürpriz yatırım. Ünlü çift, Amerika'dan ev almaya karar verdi.

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Aslı Ceylan Öner: Tarihi yapılar kent ekonomisini besliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner, tarihi yapıların insanlığın dünyadaki en büyük ayak izlerini oluşturduğunu belirtti.

Mehmet Ceylan: Şırnak'ı ve Cizre'yi yeniden inşa ediyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, belediyelere görevlendirme yapılmasıyla ilgili, "Kardeş belediyecilik anlayışıyla özellikle Ankara, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi AK Partili büyükşehir belediyeleri, kardeş şehirler oluşturdu." dedi.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Sabri Ceylan Haberi

Sabri Ceylan

Saros Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Sarıgül, Sabri Ceylan, Mehmet Seven tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Saros Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,...