19 / 05 / 2024

Sabri Tari

Sabri Tari

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, Adana'nın sahip olduğu 760 tescilli sit alanı, 82 sivil mimari, lagünler, milli parklar, Varda Köprüsü ve 54 kaleye rağmen yeterli payı alamadığı belirtildi.

Migros'ta yüzde 25 indirim fırsatı: 2 litre Tariş Riviera zeytinyağı 497, Komili naturel sızma zeytinyağı 176 TL!

Migros, zeytinyağlarında fiyatları düşürdü. Farklı markalarda yüzde 25'e varan indirim başladı. Tariş Riviera Zeytinyağı 2 litre 497, Komili Naturel Sızma Zeytinyağı 176 TL'ye düştü. İşte Migros 16 Mayıs 2024 fiyat listesi... 

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Zeytinyağında şok indirim! Tariş Sızma Zeytinyağı Carrefoursa’da sadece 87 lira! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinde Tariş 750 ml Sızma Zeytinyağı 124,50’den 87,90 TL’ye düşerken İran Hurması 300 gram 19,90 TL’den 17,90 TL’ye, İçim Doğal Kaymaksız Yoğurt 2 kg. 65,90 TL yerine 53,95 TL’ye satılmaya başladı. İşte 15 Mart indirimli ürünler listesi…

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı açıklandı! İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Tariş sızma zeytinyağının kampanyalı alım fiyatı 81 TL olarak açıklandı. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2022-2023 sezonunda sızma zeytinyağı alım fiyatını 81 lira olarak satışa sunulacağını ifade etti.

Tari İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tari İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Ahmet Hakan Tari ve Furkan Tari ortaklığında kuruldu.

TMMOB'dan İzmir Alsancak'taki Tariş arazisi imar planlarına dava!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Alsancak'taki 140 bin metrekare alanda Tariş arazilerini kapsayan imar planlarına yeniden dava açacaklarını açıkladı. 

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Mustafa Sabri Doğrusoy bir yıl daha Doğuş GYO'da!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin 1 yıl daha uzatılmasına yönelik yaptığı başvuru onaylandı...

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Üründü İnşaat Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Üründü tarafından kuruldu.

Doğuş GYO Mustafa Sabri Doğrusoy'un görevinin uzatılması için başvuru yaptı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'i, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sabri Doğrusoy'un görev süresinin uzatılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulundu...

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Ayaz Turizm İnşaat Sağlık Altın Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Ayaz tarafından kuruldu. 

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Sabri Tari Haberi

Sabri Tari

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, kentin sahip olduğu 760 tescili sit alanı, 82 sivil mimari, lagünler, milli parklar, Varda Köprüsü ve 54 kaleye rağmen turizm sektöründeki pastadan yeterli payı alamadıklarına dikkat çekerde bu potansiyelin kullanılması gerektiğini kaydetti. Kentteki turizm potansiyelini ortaya çıkararak turizm açısından hak ettiği seviyeye gelmesi ve sektörden daha büyük bir pay alması amacıyla Kültür ve TUrizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü Koordinesinde; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu, Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) ve Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) işbirliğinde Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı taksici, dolmuş şoförü, büfe çalışanlan, turizm çalışanları, turizm alanında görev yapan il emniyet müdürlüğü ve merkezi...