21 / 05 / 2024

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale

Karayolları 2'nci Bölge Müdür Vekili Baki Çoban, yapımı 2014 yılının Kasım ayında duran Manisa Sabuncubeli Tüneli'nin milli bütçe ile önümüzdeki aylarda yeniden ihale edileceğini söyledi.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

O kişiler daha ucuz akaryakıt almak için başka ülkeye gidiyorlar! Böyle bir şey görülmedi

Belçika ile Fransa arasında akaryakıt ücretlerinde litrede 30 sent ve 50 sentlik farklar sebebi ile Belçikalılar araçlarına yakıtı. Belçikalılar daha ucuza akaryakıt almak için artık Fransa'ya gidiyorlar. İşte detaylar…

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Finans devi JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini yükseltti! Enflasyon daha ne kadar yükselecek?

TÜİK açıklamasının ardından JP Morgan, Türkiye için 2022 yıl sonu enflasyon tahminini yukarı yönlü revize etti. İşte JP Morgan'ın Türkiye enflasyon tahmini...

Ekonominin kara kutusu İngiliz araştırma şirketi Türkiye için 2022 ve 2023 dolar tahminini açıkladı! Korkunç senaryo

Londra merkezli İngiliz ekonomik araştırma şirketi Capital Economics Türkiye için 2022 ve 2023 yıllarına yönelik dolar tahminini açıkladı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Kripto paralar Türkiye için neden önemli?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz, bugünkü köşesinde kripto varlıkları kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Kripto varlıkların Türkiye için önemi' başlıklı yazısı....

ABD'den Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini meşrulaştırmak için yeni adım!

ABD yönetimi, Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini "meşrulaştırmak" için yeni bir adım attı.

Yağdonduran Tüneli'nin inşaatında sona geliniyor!

Sivas-Malatya kara yolu üzerinde Ulaş ilçesi sınırlarında bulunan Yağdonduran Tüneli'nin inşaatı 2021 yılında tamamlanacak.

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale Haberi

Sabuncubeli Tüneli için yeni ihale

Manisa İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı 2'nci Dönem Toplantısı Şehzadeler Kaymakamlığı'nda, Vali Yardımcısı Yakup Tat başkanlığında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Tat, il genelinde 299 kamu yatırım projesinin bulunduğunu ve bunların toplam tutarının 2 milyar 800 milyon TL olduğunu söyledi. Bu yatırımlardan 59'unun tamamlandığını vurgulayan Tat, "133'ü halen devam etmekte, 30 yatırım ihale aşamasında. 77 projeye ise henüz başlanmadı" dedi. 



Vali Yardımcısı Tat'ın konuşmasının ardından toplantıya katılan ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri tek tek söz alarak 2015 yılı yatırım programları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda en çok merak edilen konu ise 2014 yılının Kasım ayında yapımı duran İzmir-Manisa Devlet Karayolu üzerindeki Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının devam edip-etmeyeceği oldu. 


Toplantıda yatırımcı kuruluş olarak söz alan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdür Vekili Baki...